Anhora Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 http://project-maelstrom.bittorrent.com/ BitTorrent'tan P2P İnternet Tarayıcısı: Maelstrom BitTorrent tarafından geliştirilen ve Chromium tabanlı olan Project Maelstrom adındaki yeni internet tarayıcısı ile Torrent'i tarayıcılarınıza getiriyor. http://www.webtekno.com/internet/bittorent-project-maelstrom-h6593.html Nasıl bir şey acaba deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Tor dan cok daha mukemmel olabilecegini soyleyebileirim tek gereksinim ssl Hatta lvl 6 deepweb tarzi bisi denilebilir cok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Evet Tor'a rakip olacak diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Hemen indirip bi şans vericem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 nasıl tora rakip olucakmış neymiş olayı linklere bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Sitesi çok kötü. Telefondan gece merak edip girdim. Tıklıyorum tıklıyorum features diye bir yere gelemedim ve uykum geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 bu arada utorrentı bok eden firma bittorrent değil miydi? içine reklam virus bitcoin miner ne ararsa koyuyorlar utorrentın. browserı uzak dursun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 La ne alaka utorrenle Degil. Bu adamlar birazdaha kurumsallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Bittorrent, Inc.'ye gunahimi vermem ben. uTorrent kernel extension yuklemeye kalkiyordu OS X'de bir versiyonuyla. Tam olarak siktirsinler. Kullanmayin, kullandirmayin. uTorrent bunlara ait, alakasi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Torrenti sayesinde tanidiniz... Ve hayir ayni degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 uTorrent'in sitesinin yalan söylediğini bilmiyordum. Sitenin altına şunu yazanı kovsunlar öyleyse: © 2015 BitTorrent, Inc. µTorrent is a trademark of BitTorrent, Inc. Sağol bilgilendirdiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 bence cevab veremez asd http://i3.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/617/382/1d8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 GERGERGE GÜMGÜMGÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Lan asfkjaskfas yeni gördüm vayvay ... demek öyle neyse olur öyle şeyler takip edememişim 2006 dan sonra almış bittorent Neyse konu bittorente lamer demen o yüzden o çıkışı yahhtım FHRITP Gerge! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Lan bu aynı şeye benziyor.Bizim firmada yazılım işine yeni girmiş çok konuşan bi eleman var.Bak bu böyle böyle , şöyle yapman lazım diyoruz, yok hayır öyle olmaz benim dediğim gibi olması lazım diyor.Kendi haline bırakıyoruz sonra efet siz hakliymişsınız abey diye geliyor , ağzının ortasına vurasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 adresini ver gelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Ahahah hanzoya bak,özele gel adres veriyorum sadsafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Editor said: Lan asfkjaskfas yeni gördüm vayvay ... demek öyle neyse olur öyle şeyler takip edememişim 2006 dan sonra almış bittorent Neyse konu bittorente lamer demen o yüzden o çıkışı yahhtım FHRITP Gerge! :) bir editör klasiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Şirkette indirip kurdum daha yolu var bunun 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 evet bazı torrent siteler sorun oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 editor cok cahilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 lanet olsun... cahillik başa bela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar