Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piercing

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

bu topie mesaj attımmı bilmiorum ama sag ka$ımdaki koptu kopucak =/
gerçi ba$ına gelmeyen kalmadı.$emsiyenin ucu girdi,maç yaparken tellere takıldı yarıldı,kavgalarda darbe aldı,topa kafa vururken bi kaç defa orayla vuruldu,ehm kıvırcık saçlı kızların saçlarına takıldı zorlandı ;) vs vs
cok az bi deri tutuo $u an.ama tekrar gidip deldiricem.
istanbulda güvenilir yer istiosanız negatif'e ugrayın.kadir iidir bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

hic enfeksiyon(nasi yaziliodu bu ya :hmm: ) ,mikrop kapmasin die spreylerden kulllandinmi peki? ya o kadar sey gecmis piercinginin basindan sen hala yenisini istiosun o'da ilginc :) tekrar ayni kasinimi deldirceksin yoksa ötekinimi bu sefer?[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bi sprey mi var?
haberim bile yok valla =)
ilk i$te taktırdıgım zaman batticon (bu böle mi yazılıodu peki =) kullanıodum 1hafta falan o kadar
yok aynı ka$ı deldirmem heralde.solu deldiricem bu sefer.
ehe sag sol diince aklıma geldi.
bi arkada$ deldirmi$ti.aradı beni heycanla abi süfer oldu falan filan die.sol tarafı deldirmi$.adama $aka babında "olm sola gayler taktırıyo naptın falan,küpedeki olay bunda da var off naptın falan" die.herif telefonu kapatıp gidip sag tarafı deldirmi$ti =)
Sosyal ağlarda paylaş

heheh :-D öyle özel píercing spreyi yok ama hani kulagini yeni deldirdiginde falanda werirler ya böyle seyler.. mikrop kapmasin diye.. :) sen en iyisi git bi eczaneye sor isine yaricaksa , ama tabi derin zarar görmüsse , dayanamicak haldeyse bilemicem isine yararmi :) e peki yeni piercing taktirdigindada bu tür sorunlar gerceklesirse noolcak :-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 21 Ocak 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
heheh :-D öyle özel píercing spreyi yok ama hani kulagini yeni deldirdiginde falanda werirler ya böyle seyler.. mikrop kapmasin diye.. :) sen en iyisi git bi eczaneye sor isine yaricaksa , ama tabi derin zarar görmüsse , dayanamicak haldeyse bilemicem isine yararmi :) e peki yeni piercing taktirdigindada bu tür sorunlar gerceklesirse noolcak :-D

:lol:[signature][hline] Msn: [email protected]
Just stuck, hollow and alone
Sozlukte Cheester
Sosyal ağlarda paylaş

bu saatten sora artık bunu kurtarmam epey zor.yeni deri çıkaran bi sprey varsa anca kurtulur bu =)
mm.
valla bu beni 2-2bucuk yıl götürdü.
yeni deldirdigime iyi bakıcam valla kararlıyım bu sefer.yani sanırım.ehm elimden geleni yapıcam i$te.
en azından sober haldeyken dokunmıcam ka$a.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlacKDagger, 21 Ocak 2005 13:00 tarihinde demiş ki:
yaptir walla kimene ama sahsen fikrimi sorcak olursan ben sevmem piercing ama yaptiranada karismam yani yakısani war yakısmiyani war ama yaptir bi dene "denemeden bilemessin" die bi laf war ama bu laf ne kadar guvenilir onuda bilemicem :)

ahuha koptum buna!
adam yaptirmis kac sene once sonra cikartmis, sen hala yaptir bence diosun! zuhaha..
abi sirf mesaj atmak icin atmayin su mesajlari.. gulunc duruma dusuyorsunuz..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
Sosyal ağlarda paylaş

Hic acımıyor tavsiye ederim tipini görseydim daha emin birsey söylerdim. Ayrıca kaşın biraz riski var buna dikkat edilmeli . tattoo stüdyosunda calısırken bazı kavramlari cok iyi ögrendim diyebilirim evde buz tutup kendim dudagımı, kaşımı, göbegimi, gögüsümü, burnumu v.s delebiliyorum.. pek bi sakıncası yok..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)

Ne Yapar Bu İnsan?
- c+ c# Scriptler Yazar
- Grafikle ugrasir
- Web design ile ugrasir
- Radyo yayınları yapar
- Kahve icip evde tarzan gibi dolasır
Sosyal ağlarda paylaş

buzla daha hoş alıyor.. ben daha çok buzla seviyorum.. tabi zevk meselesi :lol:[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)

Ne Yapar Bu İnsan?
- c+ c# Scriptler Yazar
- Grafikle ugrasir
- Web design ile ugrasir
- Radyo yayınları yapar
- Kahve icip evde tarzan gibi dolasır
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe, benim yaptırdığım dönemde kimse bu derece bilinçli değildi piercing konusunda.
Bu gibi yok yüz sinirlerin iptal olur yok kaşın düşer gibi olaylar sebebiyle, herkese yemiyordu deldirmek.

http://forum.paticik.com/view.php?id=30652[signature][hline]It's impossible to proove your existence without a society makes your existence possible.You are a lie, even to yourself, with out a society.Even though, what makes your existence so important to yourself?Society or your ego?Although it is impossible to refuse your ego.That's why they still call you "animal".
Sosyal ağlarda paylaş

4,5 sene önce deldirmem için 14 yaşımda deldirmem gerekiyordu ki, piercing falan gibi mevzularla ilgilenmiyordum o dönem hehaha.

Teoman bar takıyordu, tuttu kaşı sonra, gördü ebesinin vesikalığını.[signature][hline]It's impossible to proove your existence without a society makes your existence possible.You are a lie, even to yourself, with out a society.Even though, what makes your existence so important to yourself?Society or your ego?Although it is impossible to refuse your ego.That's why they still call you "animal".
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...