Bathory Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu topie mesaj attımmı bilmiorum ama sag ka$ımdaki koptu kopucak =/ gerçi ba$ına gelmeyen kalmadı.$emsiyenin ucu girdi,maç yaparken tellere takıldı yarıldı,kavgalarda darbe aldı,topa kafa vururken bi kaç defa orayla vuruldu,ehm kıvırcık saçlı kızların saçlarına takıldı zorlandı ;) vs vs cok az bi deri tutuo $u an.ama tekrar gidip deldiricem. istanbulda güvenilir yer istiosanız negatif'e ugrayın.kadir iidir bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 oha tirstim simdi :hmm:[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 çok salak bi durum ya. ka$ıyınca falan anında $i$iyo artık,oynamadan duramıorum bazen stres olunca yine $i$iyo. erteleyip duruyorum tekrardan deldirme i$ini.bi ü$enmesem =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hic enfeksiyon(nasi yaziliodu bu ya :hmm: ) ,mikrop kapmasin die spreylerden kulllandinmi peki? ya o kadar sey gecmis piercinginin basindan sen hala yenisini istiosun o'da ilginc :) tekrar ayni kasinimi deldirceksin yoksa ötekinimi bu sefer?[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 öyle bi sprey mi var? haberim bile yok valla =) ilk i$te taktırdıgım zaman batticon (bu böle mi yazılıodu peki =) kullanıodum 1hafta falan o kadar yok aynı ka$ı deldirmem heralde.solu deldiricem bu sefer. ehe sag sol diince aklıma geldi. bi arkada$ deldirmi$ti.aradı beni heycanla abi süfer oldu falan filan die.sol tarafı deldirmi$.adama $aka babında "olm sola gayler taktırıyo naptın falan,küpedeki olay bunda da var off naptın falan" die.herif telefonu kapatıp gidip sag tarafı deldirmi$ti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Brook, 21 Ocak 2005 15:35 tarihinde demiş ki: Valla Ankarada bahçelide benim yaptırdığım bi mekan var. İsteyen olursa götürebilirim oraya. tam yerini söyleyebilirmisin[signature][hline]christ-raping black metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 heheh :-D öyle özel píercing spreyi yok ama hani kulagini yeni deldirdiginde falanda werirler ya böyle seyler.. mikrop kapmasin diye.. :) sen en iyisi git bi eczaneye sor isine yaricaksa , ama tabi derin zarar görmüsse , dayanamicak haldeyse bilemicem isine yararmi :) e peki yeni piercing taktirdigindada bu tür sorunlar gerceklesirse noolcak :-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: vaniLLe, 21 Ocak 2005 18:16 tarihinde demiş ki: heheh :-D öyle özel píercing spreyi yok ama hani kulagini yeni deldirdiginde falanda werirler ya böyle seyler.. mikrop kapmasin diye.. :) sen en iyisi git bi eczaneye sor isine yaricaksa , ama tabi derin zarar görmüsse , dayanamicak haldeyse bilemicem isine yararmi :) e peki yeni piercing taktirdigindada bu tür sorunlar gerceklesirse noolcak :-D :lol:[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Alerji testi yaptımayı unutmayın. bizim arkadaşın alerjisi vardı mahvoldu kızcağızın dudağını altı..İğrenç gözüküyor 3-4 ay geçmesine rağmen[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu saatten sora artık bunu kurtarmam epey zor.yeni deri çıkaran bi sprey varsa anca kurtulur bu =) mm. valla bu beni 2-2bucuk yıl götürdü. yeni deldirdigime iyi bakıcam valla kararlıyım bu sefer.yani sanırım.ehm elimden geleni yapıcam i$te. en azından sober haldeyken dokunmıcam ka$a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: BlacKDagger, 21 Ocak 2005 13:00 tarihinde demiş ki: yaptir walla kimene ama sahsen fikrimi sorcak olursan ben sevmem piercing ama yaptiranada karismam yani yakısani war yakısmiyani war ama yaptir bi dene "denemeden bilemessin" die bi laf war ama bu laf ne kadar guvenilir onuda bilemicem :) ahuha koptum buna! adam yaptirmis kac sene once sonra cikartmis, sen hala yaptir bence diosun! zuhaha.. abi sirf mesaj atmak icin atmayin su mesajlari.. gulunc duruma dusuyorsunuz..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Hic acımıyor tavsiye ederim tipini görseydim daha emin birsey söylerdim. Ayrıca kaşın biraz riski var buna dikkat edilmeli . tattoo stüdyosunda calısırken bazı kavramlari cok iyi ögrendim diyebilirim evde buz tutup kendim dudagımı, kaşımı, göbegimi, gögüsümü, burnumu v.s delebiliyorum.. pek bi sakıncası yok..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 vala bn dişinol sürüodum uyuşsun die sora elime iineyi alıp yaaa allaaaaaaah die sorası malum saten :)[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 buzla daha hoş alıyor.. ben daha çok buzla seviyorum.. tabi zevk meselesi :lol:[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Hehe, benim yaptırdığım dönemde kimse bu derece bilinçli değildi piercing konusunda. Bu gibi yok yüz sinirlerin iptal olur yok kaşın düşer gibi olaylar sebebiyle, herkese yemiyordu deldirmek. http://forum.paticik.com/view.php?id=30652[signature][hline]It's impossible to proove your existence without a society makes your existence possible.You are a lie, even to yourself, with out a society.Even though, what makes your existence so important to yourself?Society or your ego?Although it is impossible to refuse your ego.That's why they still call you "animal". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 gören de 5 yıl önce yaptırdın falan sanıcak bende 4 senedir var ağzım yüzüm de iptal olmadı ilk teomanda görmüştüm daha ünlü olmadan albümü piyasada yokken.. [Bu mesaj Goering tarafından 21 Ocak 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 4,5 sene önce deldirmem için 14 yaşımda deldirmem gerekiyordu ki, piercing falan gibi mevzularla ilgilenmiyordum o dönem hehaha. Teoman bar takıyordu, tuttu kaşı sonra, gördü ebesinin vesikalığını.[signature][hline]It's impossible to proove your existence without a society makes your existence possible.You are a lie, even to yourself, with out a society.Even though, what makes your existence so important to yourself?Society or your ego?Although it is impossible to refuse your ego.That's why they still call you "animal". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar