Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 yapı itibariyle; yıl içerisinde, rutinim birkaç defa 5 kilo verip 6 kilo alarak hiç bir yere varamamak. vücudun bir dengesi de kalmıyor. her türlü spor yapma aksamı ve diyeti de bir türlü 2 aydan fazlasına çıkarasım gelmiyor. elbette bununla uğraşacağıma daha kısa zamanda daha net sonuçlar alacağım türlü türlü sağlıklı yaşam önerisi, spor vs vs vardır. ama yok olmuyor. istemiyorum abi. en çok zaman ayırdığım şey ise oyun. haftada net 20 saat. bu düz mantıkla madem oyunu seviyorsun konuyu biraz oyunlaştırsana diyerek, bu sabah 25 dakikamı buna ayırdım. destek ve öneri + community feelings. civ de achievement kovalayacağıma, böyle kendi kendime kovalayacağım. " find a belieber " kasıyorum ilk aşamada. birini inandırıp aynı programa sokmam lazım. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wcjePvyWU2EAdo9e6px-tJg_AEhnjW51n5x6NEg3E4E/edit?usp=sharing yeni ach. önerileri itinayla alınır. ne çok zor ne çok kolay yaptım, bazılarında düzeltmeler olabilir. ingilizceyi mazur görünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 wtf is this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 sorcery. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 battlefield self oynuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 ahah eglenceli olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 achievement iconları çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 güncel diye pillars ın achievement resimlerini kullanayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 niye ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 quitterance of masturbance niye abi? Şimdiden beni kaybettin kusura bakma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 achievement aurası yaratıyor. şunu yap bunu yap, türkçe çok doğal durmayacaktı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 RamsesII said: quitterance of masturbance niye abi? Şimdiden beni kaybettin kusura bakma... ramses gel birader, 1 hafta bak. sana da yarar hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 2 weeks diyon abi mümkünatı yok bu sıralar. Geri kalan her şeye varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 o achievement eksik kalır ne olacak. yazıyorum seni o zaman bak. hakkaten var mısın. 1 hafta sonra unutup kaçma. şimdi aklıma geldi zaten, level falan ekleyeceğim. kg başına, yada programda kaldığım gün başına vs vs. level kasarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 o eçivmıntlar patlar http://i.imgur.com/3bLi6Y8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 varım amk GYM'e gidemesem de en kötü evde freeletics'in 1 aylık programına başlarım. Biraz level kasalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 mastürbasyon ile bağlantısı nedir? cidden kilo almaya vermeye nasıl etkisi var bilmediğimden soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 mental olarak da forma girme anlamında koyulmuş bir şey o oraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 araya sağlıkla ilgili de birşeyler serpiştireyim dedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 güneş ışığına odaklan http://i.imgur.com/Bm4eifJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 mek lavin, köstek olacağına destek olsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Abi benim ingilizce zayıf, yanlış anlamışım achievementi Götüme lamba soktum ya sıkıntı olmaz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 kilo verdirdiyse sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Bi zayıflama var gibi ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 hadi biri daha gelsin. ramses bu arada title seç. ben kendime uydurdum birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar