WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 http://www.amazon.com/gp/product/B00A72ZRGI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER Ürün şundan kutusu açılmadı. Amazondan alırsanız 310tl ye geliyor 3 haftalık kargo ile, ben 260tl istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Amazon'dan son aldığım mouse 6 günde elime ulaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Bright said: Amazon'dan son aldığım mouse 6 günde elime ulaştı. Hızlı kargoyla almışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 En yavaşıyla aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Amazondan toplamda 100 alışveriş yapmışımdır, standard kargo ile hiç bir zaman o dediğin sürede gelmedi :) Hızlı kargo dahi 5-6 günde geldiği oluyor 4 gün yerine. ya çok şanslısın ya da yanlışlık yaptılar kargoda neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Valla son 3 alışverişim 6-8-10. Bölge/şehirle alakalı olma ihtimali yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Bir insan bu mouse'u neden alır? Nasıl bir zevk sahibidir? Tez konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 2+1 ses istemiyle IMAX film keyfin bitince araştır bence, bizle de paylaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Bir insan neden balta ile bu kadar ilgili olur asıl bu tez konusu bence. Modlardan ricam şu gereksizleri bir temizlemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 neredeyse 5. g300 ümü bozuyorum artık iyi bir mouse almak istiyorum ama buda bi garip geldi nesi iyi bunun olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 applev0dka said: 2+1 ses istemiyle IMAX film keyfin bitince araştır bence, bizle de paylaş Siz kimsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 bi insan neden fare alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 transformers gibi tipi boyut ayarımı var ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 spompas said: neredeyse 5. g300 ümü bozuyorum artık iyi bir mouse almak istiyorum ama buda bi garip geldi nesi iyi bunun olayı nedir? g400 al bozulmuyor, fiyatı da başarılı. fps falan oynuyorsan en önerilen mouselardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 applev0dka said: sen kimsin Bize anlat diyen sensin. Sen söyle kimlerden oluştuğunu? Kaç karaktere sahipsin, kaç yüzün var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 spompas said: neredeyse 5. g300 ümü bozuyorum artık iyi bir mouse almak istiyorum ama buda bi garip geldi nesi iyi bunun olayı nedir? 6400dpi 3 ayrı profil ve 6 ayarlanabilir tuş yani 18 macro tuşu var 30gr ağırlık var eklenebilir. fps oyunları için yanında baş parmağının altında sniper tuşu var basılı tuttuğu süre boyunca dpi ı önceden ayarladığın seviyeye getiriyor sniper için epey yardımcı oluyor. mouse parçalarını ayarlayabiliyorsun kendine göre uzatabiliyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 sana hangisi lazım, ne vereyim abime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 applev0dka said: spompas said: neredeyse 5. g300 ümü bozuyorum artık iyi bir mouse almak istiyorum ama buda bi garip geldi nesi iyi bunun olayı nedir? g400 al bozulmuyor, fiyatı da başarılı. fps falan oynuyorsan en önerilen mouselardan g402 nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 applev0dka said: sana hangisi lazım, ne vereyim abime Adam lazım. Olabilir misin 2dk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 hangi oyun için alacaksın mouse o önemli. fps falan oynayacaksan baş parmak altında o kadar tuşa gerek yok, rahatsız da eder, wow tarzı macro gerektiren şeyler oynuyorsan falan alınabilir de bilmiyorum. laser yerine optik olması artı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 g400s bayağı iyi bir fare ama bu rat7 yi sevenler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Adamın satış ilanında yapmasanız şu muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 87$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 spompas said: applev0dka said: spompas said: neredeyse 5. g300 ümü bozuyorum artık iyi bir mouse almak istiyorum ama buda bi garip geldi nesi iyi bunun olayı nedir? g400 al bozulmuyor, fiyatı da başarılı. fps falan oynuyorsan en önerilen mouselardan g402 nasıldır? g402-g400= 2 yani daha iyi 2 kalem fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar