mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 siz fakirseniz biz napalım abi. ben aldım laptopu, klavyede aldım, monitorde aldım. evde kullanırken masaüstünden farkı yok. ama iş için şehir dışına gittiğimde de söküyorum bağlantılarını alıyorum yanıma. otobüste bile istersem oynuyorum. sıkıntı yok yani. BU TARTIŞMALARI ÇIKARANLAR PARALEL KONSOLCULAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 GAMING LAPTOP http://i.imgur.com/sKgrUZx.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Mokoko ne oynuyon solitaire mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Minesweeper? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 leptopun o cızıbızızııcızıbızızı hard disk sesi.. ANLIYAMAZSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 300 fps ile cs go oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 2 bin tl ye ne"ing" laptop alınır peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 gta V oynayabilir miyim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Rasmon said: leptopun o cızıbızızııcızıbızızı hard disk sesi.. ANLIYAMAZSINIZ ssd diye bir şey var, o ses çıkarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 hiç ssd kullanmadım bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Esh said: abi öyle bi konsept var. olmasaydı, mobile gtx gpu yapılmazdı. hani direk ismine gaming laptop demek ne kadar doğru bilemicem de bunun gibi olan herşey gaming laptop mesela: bu bir GAMING LAPTOP Kucakta taşımak isteyen var mıdır bilemicem tabi. abi konseptin olduğunu biliyorum. ama bu bana komik gelmesine engel mi? ı ıh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Smoke said: valla "gaming ve laptop ZUHAHAH" mesajları atmaya sıkılmayan arkadaşlara, haftada bir iki seyahati olup otelde/şantiyede kalanlar, evinde "desktop" kuracak yeri olmayıp eşi televizyon seyrederken salonda yemek masasında iki el civilization oynayanlar, havaalanında 5-6 saat aktarma bekleyenler ve bütün bu hayata rağmen oyun oynamak isteyenler olarak acaip küfürler hazırladım. Ayrıca parasını verince istediğiniz oyunu oynatan laptop alabiliyorsunuz. Napak oynamayak mı? yok abi illa ki laptop da oynamak zorunda kalınınca yapacak başka şey yok. tabii ki yani ama işte komik. hani ben de sürekli seyahat etmesi gereken biri olsaydım, ya da zorundalıktan salonda pc kuramayıp da oyun oynamak isteyen biri olsaydım vs pc yerine laptop alırdım. ona lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 mokoko said: siz fakirseniz biz napalım abi. ben aldım laptopu, klavyede aldım, monitorde aldım. evde kullanırken masaüstünden farkı yok. ekran kartın nedir pardon? masaüstünden farkı ekran kartı zaten büyük ölçüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 2bin tl 750 dolar. çok dramatik... seneye 500 dolara düşer direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Dworgian said: mokoko said: siz fakirseniz biz napalım abi. ben aldım laptopu, klavyede aldım, monitorde aldım. evde kullanırken masaüstünden farkı yok. ekran kartın nedir pardon? masaüstünden farkı ekran kartı zaten büyük ölçüde gtx 970m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 gtx970m in masaüstünden farkı olmadığını düşünmen üzücü gerçekten. "yeterli" birşey ama "farkı yok" demek abes http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-970M-vs-GeForce-GTX-970 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 2000 TL ye gaming laptopmu ahahaha halen degistirmedinizmi su konu basligini bari dolar yazin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bari dediğin dolar 2.65 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 e çünkü yok artik 2000 e gaming laptop... 2000 e anca zorzar masaüstü toplanır çok zor oda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Esh said: Gtx 960 in altinda karti olan laptopta oyun oynanmaz. Asus un gtx960 li 1000$ lik laptopu var, turkiyede 1500$+ kdv ye yasliyolar onu da. O yuzden 2000 liraya anca basini alirsiniz gaming in Belki Quake 2 oynicak? Gerçi quake 2 de hakkaten gamingin başı oluyor :) İlk segmenti asdkjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 yani, gaming diyince illa son model oyunlari ultrada oynamasi gerekmiyo, pong acar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 monster da 2400 e 860m li laptop var.alınabilecek en ucuz gaming laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 2000'e cep telefonu alıp Candy Crush oynanır gibi heralde. Bu arada GAMİNG LAPTOP AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 aquila said: yani, gaming diyince illa son model oyunlari ultrada oynamasi gerekmiyo, pong acar. Quake 2 yi min , pong u mid acar iste 940m-850m le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar