Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2bin TL civarlarında gaming laptop

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

siz fakirseniz biz napalım abi. ben aldım laptopu, klavyede aldım, monitorde aldım. evde kullanırken masaüstünden farkı yok. ama iş için şehir dışına gittiğimde de söküyorum bağlantılarını alıyorum yanıma. otobüste bile istersem oynuyorum. sıkıntı yok yani.

BU TARTIŞMALARI ÇIKARANLAR PARALEL KONSOLCULAR
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

abi öyle bi konsept var.

olmasaydı, mobile gtx gpu yapılmazdı.

hani direk ismine gaming laptop demek ne kadar doğru bilemicem de bunun gibi olan herşey gaming laptop mesela:

bu bir GAMING LAPTOP

Kucakta taşımak isteyen var mıdır bilemicem tabi.

abi konseptin olduğunu biliyorum. ama bu bana komik gelmesine engel mi?

ı ıh :D
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

valla "gaming ve laptop ZUHAHAH" mesajları atmaya sıkılmayan arkadaşlara, haftada bir iki seyahati olup otelde/şantiyede kalanlar, evinde "desktop" kuracak yeri olmayıp eşi televizyon seyrederken salonda yemek masasında iki el civilization oynayanlar, havaalanında 5-6 saat aktarma bekleyenler ve bütün bu hayata rağmen oyun oynamak isteyenler olarak acaip küfürler hazırladım.

Ayrıca parasını verince istediğiniz oyunu oynatan laptop alabiliyorsunuz.

Napak oynamayak mı?

yok abi illa ki laptop da oynamak zorunda kalınınca yapacak başka şey yok. tabii ki yani ama işte komik.

hani ben de sürekli seyahat etmesi gereken biri olsaydım, ya da zorundalıktan salonda pc kuramayıp da oyun oynamak isteyen biri olsaydım vs pc yerine laptop alırdım. ona lafım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Gtx 960 in altinda karti olan laptopta oyun oynanmaz.

Asus un gtx960 li 1000$ lik laptopu var, turkiyede 1500$+ kdv ye yasliyolar onu da.

O yuzden 2000 liraya anca basini alirsiniz gaming in

Belki Quake 2 oynicak? Gerçi quake 2 de hakkaten gamingin başı oluyor :) İlk segmenti asdkjhasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...