Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mayis sonu Ankara kalacak yer sorusu.


di

Öne çıkan mesajlar

asdfgh marriot denmiş.
abi adam gecelik kelle başı 300-400 lira mı bayılsın. hadi bayılacaksa da gelip buraya niye konu açsın. arabam var diyor gider kuğuludaki sheraton da kalır veya kendi de keşfeder marriot'u.

beşevlerde eskiden turizm otelcilik uygulama oteli vardı. hala var gerçi de konaklama hizmeti veriyor mu hala bilmiyorum. yeri iyidir rahat gider gelirsin.

ayrıca başkent öğretmen evi bir seçenek. o olmazsa hoşderede amele birliği misafirhanesi var. güzel ve ucuz diyorlar, yeri bunun da iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi para muhim degil deyip Marriott Hotel'e gunluk (4 kisi) 1500 lira vermek buyuk gerzeklik ya. Hani otelden cikmicak olsak yine verilir de, yatmadan yatmaya gidilcek belli ki.

Ogretmen evi dedi bi arkadasim daha, arayip bi sorcam neymis sartlari fiyatlari. Kafama yatmazsa cok dandik gorunurse gozume daha duzgun ama Marriott olmayan bi yer bakcam artik =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

booking.com'dan The Green Park icin yaptim rezervasyonu. Hem hastanenin dibinde hem de 4 kisi 2 oda 3 gun 2 gece ~600 TL. Mis gibi oldu.


Booking.com'dan otelin yerine baktım da, yanlış işaretlemişler. Bayındır Hastanesi'nin dibinde değil ama çok yakın yine de. 850 metre mesafe var.

Google Maps: Otel'den hastaneye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öğretmen evi baya ucuz evet ama kalınacak yer değil gerçekten. Yan üst alt odalardaki yürüme sesi bile geliyor, yataklar rahat değil falan. Tek olsan sittir et kal derim de anne falan da var, gerek yok.

Zaten rez yaptırmışsın ama Gazi Park otel e bak derim, baya bi misafirimi orda ağırladım, hiç bi şikayet gelmedi. Fiyatlar da iyi yani fena değildi en son (: Bayındır a da yürüme mesafesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...