Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 level cd sini şimdi alıyorum (aralık sayısı baya geç oldu ama oldu işte :) ) cdlerden birinde Diablo 2 yaması vermişler...ama yalnızca diablo 2 sanırım....l.o.d 1.10 dan sonra yeni bişi diye heveslendim ama dediğim gibi diablo 2 için sanırım... oyunu silip baştan diablo 2 oynamakta istemedim oynayan varmı??ne gibi değişiklikler felan getiriyo???yada yeni görevler vs...bilgisi olan varmı kısaca?[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ya diablo2 modlarını gösteren bi site vardı google dan arat, orda bütün modlar hakkında features bulunuyoduç[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sprocket Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 blizzard yeni bi versiyon cikartiyo diye duymustum bunda kemere eldivene ve botlara soket acilabilecekmis doru olmayabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 rune setlere de razıyım ben ya....[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hell has returned sanırım yama değil mod.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 tamamda oynayanlar şu modun neler getirdiğini söyleyebilirmi??[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya oyundaki bilindik herşeyi neredeyse zorlaştırmışlar mesela lvl9 da taktığınız bir amuleti artık lvl29 da takabileceksiniz wordunu buraya gönderirim eve gidince[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 rune mune belt felan heveslendirmeyin beni...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar