Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 level cd sini şimdi alıyorum (aralık sayısı baya geç oldu ama oldu işte :) ) cdlerden birinde Diablo 2 yaması vermişler...ama yalnızca diablo 2 sanırım....l.o.d 1.10 dan sonra yeni bişi diye heveslendim ama dediğim gibi diablo 2 için sanırım... oyunu silip baştan diablo 2 oynamakta istemedim oynayan varmı??ne gibi değişiklikler felan getiriyo???yada yeni görevler vs...bilgisi olan varmı kısaca?[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ya diablo2 modlarını gösteren bi site vardı google dan arat, orda bütün modlar hakkında features bulunuyoduç[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
sprocket Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 blizzard yeni bi versiyon cikartiyo diye duymustum bunda kemere eldivene ve botlara soket acilabilecekmis doru olmayabilir tabi
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 rune setlere de razıyım ben ya....[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hell has returned sanırım yama değil mod.[signature][hline]Beş Hececiler
Razien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 tamamda oynayanlar şu modun neler getirdiğini söyleyebilirmi??[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya oyundaki bilindik herşeyi neredeyse zorlaştırmışlar mesela lvl9 da taktığınız bir amuleti artık lvl29 da takabileceksiniz wordunu buraya gönderirim eve gidince[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 rune mune belt felan heveslendirmeyin beni...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Öne çıkan mesajlar