bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 arkadaşlar turkcell ile yurtdışında hangi paketi kullanıyorsunuz? http://www.turkcell.com.tr/yurt-disi/yurt-disinda-kullanim/platin-super-yurt-disi-kampanyasi?place=packages_category bu baya mantıklı geldi 4 gün 40 tl gibi ama platinum paketi kullanıcısı mı olmak gerekiyor tam emin olamadım, doğru düzgün açıklama da yok. http://www.turkcell.com.tr/yurt-disi/yurt-disinda-kullanim/akilli-yurtdisi-tarifesi?place=packages_category bunda internet ve konuşma/sms ayrı mı onu anlayamadım. internet artı konuşma 50 tl e mi geliyor sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 yurtdışı turkcell kullanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Akıllı yurt dışı kullanıyorum sürekli. Her servis ayrı ayrı ücretlendiriliyor. Ama günlük 9.90 olan efsaneymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 opsiyonel değil ya Fin said: yurtdışı turkcell kullanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Turkcell Platinium tarifelerinde değilsen günlük 10 lira şeysini kullanamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 25mb internet 25liraydı. Son kullanışım olmuştu benim. Kapatıyorum direkt ben telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 200mb gibi bi paketi vardı da 80 miydi neydi. avrupada heryerde wi fi var, bizim ülke gibi free wi-fi yazıp "altına TTNET üyelerine özel" diye dalyarak bişi yazmıoylar. roamingi kapatıp rahat etmek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Belarusun koyune gittim. Platinium seysini kullaniyordum. Internet olsun gorusme kalitesi olsun akiyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Sacmalamayin turkcell filan yurtdisi vodafone akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Nereye gidicen, ne kadar sureligine gidicen ? UK falansa ugrasma hic, direkt pay as you go sim al onla idare et donene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar