DoruK Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Telefonu aldik simdi sira geldi arabaya. Oncelikle belirtmem lazim, bir paralel evren dusunun ki surtunme kuvvetini ve benzin fiyatlarini sifir aliyoruz. yakit tuketimi mevzusunu kriterler arasindan cikarabiliriz. Ikinci el temiz bir arac almak istiyorum. butcemin yettigi 3 araba belirledim bir suredir arastiriyorum; 2010 ve sonrasi honda civic, ford focus ve vw jetta. su an kullandigim emektar honda, markaya olan saygimi oylesine artirdi ki one above all durumu oldu benim icin. adamlar yillaaar yillar once simdiki arabalarda opsiyon olarak sunulan ozelliklerin cogunu yapip koymus ve arada nesiller tukenirken bu aracin her bir parcasi tam takir calisiyor (maasallah diyin). hani 1 yildir kullaniyorum ilk aldigimda yagini ve hava filtresini degistirip radyatorune biraz su ekledim bir daha da dokunmadim diyebilirim araca gecen haftaki yag degisimine kadar. tik demiyor karda kista buzda ekvator sicaginda bana misin demeden calisiyor alet. gel gelelim eski arac ne olursa olsun. yaz gecince yenisini almayi planliyorum. otomatik ve sedan olacak, bir de 2010 sonrasi olmasini kafaya taktigim icin tekrar accord alamiyorum butceyi biraz asiyor. o yuzden civic. civic de bildigimiz japon, son zamanlarda biraz gayret ediyormus gibi yapmalarina ragmen oyle sasali bir ic mekani falan yok iste. dis tasarimi ise maalesef cok kotu bu modellerin. 2013 civic'in ise tasarimini cok begendim ama o da yine butceyi birazcik asiyor su an yeni kasa oldugu icin. ford focus'u kiralik araba olarak cok kullandim ama tr'de nasil bir sirket arabasi/kiralik araba imaji varsa burda da (abd) cok farkli degil, hatta daha kotu. zira son yillarda kaliteli araclar uretmesine ragmen gectigimiz yillarda yaptiklari mustangler falan 2 yilda cope donusup milletin elinde patladigi icin amerika'nin sahini olarak goruluyor. imaj mevzusunu gecersek bence 2012 focus sedanlar gayet guzel gozukuyor ic/dis. performansi civic'ten daha iyi, daha seri. ve yerli uretim oldugu icin cok ucuz diger iki secenege gore. ama honda'daki sorunsuzlugu bu aracta bulabilir miyim, kullananlara sormak lazim. zaten konuyu acma amacim da bu. son secenek jetta nereden girdi bilmiyorum ama son anda giris yapti listeye. vw oldugu icin malzeme kalitesi falan hep iyi gorunuste ic dis. tasarimi da fena degil 2012 sonrasi. motoru performansi digerlerinden daha iyi. hem de ucuz. ucuz olmasinin sebebi ise meksika'da uretilmesi, tabii bu konuda objektif yorum bulmak imkansiz gibi nette fakat dokuluyor arac diyen cok, o yuzden kullanan varsa yine yorumlarini almak isterim (trdeki jettalar da meksika uretimiymis zannedersem). araclarin motoru bu arada asagidakiler standart gibi, oyle yarim litre motor alip yokus cikamamak gibi bi dert yok. tl;dr asagidaki secenekler arasindan hangisini alirdiniz? butce 10-14k dolar arasi, maksat dayaniklilik ama dayanikliliga 100 verip diger ozelliklere 5 vermek istemiyorum. araclari kullanan varsa ozellikle ne siklikta/neden servise gittiler, cok ariza cikartti mi vs. gibi yorumlarini birakirsa sevinirim. Honda civic SEDAN 4 DR 1.8L L4 MPI SOHC 16V Ford Focus SEDAN 4 DR 2.0L I4 FI DOHC 16V VW Jetta SEDAN 4 DR 2.5L L5 SFI DOHC 20V su an alabildigim civic kasasi icime sinmiyor, 2013 modeli icin para koymak lazim. fakat focus/jetta tercih edilebilir araclar ise hic kasmayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 jetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 sen amerikalarda değil misin? alsana bir ford mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 yok abi 4 kapi sedan olacak arac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 DoruK said: araclari kullanan varsa ozellikle ne siklikta/neden servise gittiler, cok ariza cikartti mi vs. gibi yorumlarini birakirsa sevinirim. honda,ford,vw gibi markaları 5 yaşında büyük veya abartı km de almıyorsan rutin bakım dışında servisle fln işin olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Sifira yakin dodge chrysler falan yok mu orda? Amerikada amerikan kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 amerikan arabasi uzak dursun. ford da amerikan ama o haric. vw jetta hakkaten sorunlu bir arac degilse en iyi secenek gibi duruyor honda'nin aralarinda en pahalisi olmasi ve ford'un imaji nedeniyle. 2012 model alsam 13k civarina temiz jetta bulunabiliyor. meksika uretimi falan ama alman ruhu vardir bir yerlerinde. tabii kullanandan duymak en iyisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 2012 model jetta 13k USD. benzin ucuz. HEPİNİZDEN NEFRET EDİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 2.5 o jetta bi de sdfsd Ya bence daha cevreci bisi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 bırak onları sen. al bi camaro bin gürül gürül. bizim için de bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Ulan bana en boktan arabaları önerdiniz acemi arabası diye. Onlar bile 40 milyar. motor da 1.4 filan hep. 2008 civarı. HAYAT MI LAN BU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 pardon abi o zaman boyle buyur a8 merso s jeep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 bu arada en ucuz binek 34 den basliyor ki onlari da bulabilmen zor.onlar bile gel gel arabalari.. bu arabalar yeni modelleri saymazsak gecen senenin bu zamanlarinda % 30 40 daha ucuzdu ..yani simdi 60 gordugun araclar 40 civari idi..o yuzden 2. el de bakabilirsin ugrasirim dersen ancak onlar makul fiyat sunar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Bi sl63 alayim ya. Arada bir calistirip kapatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 amg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 tankerle dolasirsin..ort tuketim 15.4 litre..evet..6208 cc motor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Kuzenim 1.8 Toyota corolla kullanıyordu, bayağı memnundu araçtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 dana22 said: tankerle dolasirsin..ort tuketim 15.4 litre..evet..6208 cc motor.. 1 trilyona araba alanın benzini düşünmesi falan... kaskosu da 28 bin lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 yok ben arabanin benzini degil ona benzin yetistirecek takipci tankerlerin mazotunu dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 helikopter daha pratik olur sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 dana22 said: yok ben arabanin benzini degil ona benzin yetistirecek takipci tankerlerin mazotunu dusunuyorum.. 140 litre depo var. bişey olmaz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 bi de bunlara elektrik motoru falan takıyolar ya cok eğlenceli oluyo. işte aracımız 650 hp bi 25hp de tekerlerdeki elektrik motorundan geliyor ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 dana22 said: tankerle dolasirsin..ort tuketim 15.4 litre..evet..6208 cc motor.. 2009 hyundai tucson 2.0 l benzinli, 50 litre benzin ile 350-400 km gidiyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 gleoddyn said: Kuzenim 1.8 Toyota corolla kullanıyordu, bayağı memnundu araçtan.corolla olmaz abi o arabayi kullandim ne konsolundan ne surusunden gram keyif almadim konsol dedigim komple on taraf dumduz cekmis adamlar ufacik aracta cok acayip olmus. toyota honda kivaminda yoksa, camry olsa neyse de onun da son modelleri pahali iste su an icin. cok yakan arac fantezilerini gecin de jetta hakkindaki dusuncelerinizi soyleyin :) bi de jetta kullanmis olan yok mu yahu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Hoşuna gitmediyse bir şey diyemiyeceğim. Meksika jettalarının hakkında yorum yapamıyacağım çünkü bazı zımbırtıları avrupalı kardeşlerinden farklı diye biliyorum. Meksika jettaları daha eski teknoloji kullanıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar