AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 google earth indir, o ada senin, bu beach benim gez dolaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 bilişsel davranışçı terapi nefes egzersizi diye arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 günlük hayattaki stres/problemler ile karşılaştıkça geriliyoruz-> yoga gereğince, arada stresten uzaklaşarak derin nefes alıp vererek ve hafif gerdirme hareketleri yaparak rahata ve sakinliğe ulaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 GONDARCENGIZ said: patlat bi cuvara xadfazdadgsdjkgkdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 masa said: bilişsel davranışçı terapi nefes egzersizi diye arat. şunu buldum, var mı senin ekleyeceklerin panpa http://www.bilisseldavranisci.org/index.php?option=com_content&view=article&id=70:geveme-teknikleri- noddle said: günlük hayattaki stres/problemler ile karşılaştıkça geriliyoruz-> yoga gereğince, arada stresten uzaklaşarak derin nefes alıp vererek ve hafif gerdirme hareketleri yaparak rahata ve sakinliğe ulaşabiliriz. daha detaylı anlat panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 nefes tekniği uygulayabilirsin en kolay olarak. yavaş nefes alıp daha yavaş vereceksin en az 10dk boyunca. x sürede aldığın nefesi en az 2x sürede veriyor olman lazım. dakikada 4 nefes yapmak en idealiydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 sunu denıcem ya, kafa dolulugunu azaltıo dımı? gece bunu okuduktan sonra aklıma gelen dusunceyı tokatlayarak kovdum guzel oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ben kendi kendime konuşup kafam attıysa "*ikerler yaa" diyorum birkaç kere. işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 gerçekten *ikiyorlar mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar