AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 google earth indir, o ada senin, bu beach benim gez dolaş.
masa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 bilişsel davranışçı terapi nefes egzersizi diye arat.
noddle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 günlük hayattaki stres/problemler ile karşılaştıkça geriliyoruz-> yoga gereğince, arada stresten uzaklaşarak derin nefes alıp vererek ve hafif gerdirme hareketleri yaparak rahata ve sakinliğe ulaşabiliriz.
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 GONDARCENGIZ said: patlat bi cuvara xadfazdadgsdjkgkdsa
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 masa said: bilişsel davranışçı terapi nefes egzersizi diye arat. şunu buldum, var mı senin ekleyeceklerin panpa http://www.bilisseldavranisci.org/index.php?option=com_content&view=article&id=70:geveme-teknikleri- noddle said: günlük hayattaki stres/problemler ile karşılaştıkça geriliyoruz-> yoga gereğince, arada stresten uzaklaşarak derin nefes alıp vererek ve hafif gerdirme hareketleri yaparak rahata ve sakinliğe ulaşabiliriz. daha detaylı anlat panpa
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 nefes tekniği uygulayabilirsin en kolay olarak. yavaş nefes alıp daha yavaş vereceksin en az 10dk boyunca. x sürede aldığın nefesi en az 2x sürede veriyor olman lazım. dakikada 4 nefes yapmak en idealiydi galiba.
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 sunu denıcem ya, kafa dolulugunu azaltıo dımı? gece bunu okuduktan sonra aklıma gelen dusunceyı tokatlayarak kovdum guzel oldu lan
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ben kendi kendime konuşup kafam attıysa "*ikerler yaa" diyorum birkaç kere. işe yarıyor.
Öne çıkan mesajlar