ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Merhabalar, Aşağıda linkini görebileceğiniz ses sistemini Nisan başında yurtdışına gideceğim için satıyorum. Ben yaklaşık olarak 2,5 yıl önce satın aldım (500 TL civarınaydı, şu an 250'ye satılıyor ama piyasada yok); haliyle garanti evrakları vs. kalmadı. Tertemiz çalışıyor, şu ana kadar da hiç sıkıntı yaşamadım (optik kablo falan da almıştım onları da vereceğim) Fiyat: 100 TL Yer: İstanbul, Erenköy minibüs caddesi tarafı 1-2 Nisan'a kadar satmış olmam lazım; yoksa bir arkadaşıma falan vereceğim. Son olarak, 2 tane kule boy hoparlörü olduğu için bir yere taşımam mümkün değil maalesef, alacak kişinin gelip alması gerekiyor Özel mesajdan ulaşabilrsiniz http://www.vatanbilgisayar.com/hts-3538--ev-sinema-sistemi-hdmi-usb-5--12-tall-boy-600-w.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Ben alırdım bunu da kargoya falan veremiyorsan patlar direk. Gerçi kargosu da 100 lira falan tutar herhalde sen gönderince sdkf Kargoya verebileceksen haberim olsun ama. (Bir de hoparlörlerin kablo uzunlukları falan ne alemde?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ben teslim alıp sana getireyim hizmet bedeli 60 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Zararlı çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Deli talep oldu gençler buna ama başlığı açtıktan sonra arkadaşıma lazım olduğunu öğrendik; ona teslim ediyoruz aleti yarın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Aslında ginaly'e koca koliyi 400km taşıtmak vardı da, neyse hayırlı olsun sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 ucuz yırttık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 lan tam ihtiyacım olan şeydi ya. kaçırmışız. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 GERİ AL 200 Verelim! asfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Eski demo odasında vardı bundan güzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar