Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 Köntürmü yemiş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu olay gerçekte yaşanmış amcam yaşamış bize anlatıyordu bizde koptuk bende sizlerle paylaşmak istedim.

Adamın birisinin ablası ölmüş yıkatmışlar vs vs tam gömmeye gelmiş herkes aglıyomu$ flm sonra gömmüşler herkes evine dağıldıktan sonra gömenler arasında birinin cep telefonu düşmüş oda yeni aklına gelmiş.Neyse kahvede konuşmuşlar flm sonunda açacaklarmış mezarı izin almışlar bulmuşlar.Sonra telefonunu düşüren adam tuhaf bi tip le kahveye gidinc sormu$lar.

- Ne oldu ?
- 100 köntürümü yemiş

ps: gerçekte yaşanmış bi olaydır. =][signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme

[b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Mesaj tarihi:
ahauaha imkansız bişi la :D yazmışlar...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
herkese başın sağolsun mesajı çekmiş heralde.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Mesaj tarihi:
hadi cnm ne bu yaa...
konuscak hali yok yaa...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
said:
eraygnr, 20 Ocak 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
adam düşürürken tuş kilidi aktif degildi belki.
telefonu açan tarafın ne düşündüğünü hiçe sayarsak ("ahmet arıyor ve ses gelmiyor, 15 dakika telefon açık kalsın ne yapacak bakalım"), kumun altında kalmış telefonun tekrar nasıl çalıştığını düşünmezsek ve o kadar toprağın arasından o telefonu nasıl bulduklarını, o kadar aç mı olduklarını merak etmezsek söylediğin mantıklı.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
Mesaj tarihi:
beni aradı muhabbet ettik biraz. sonra kontör bitiyoo dedi eyi ben seni ararım bu numaradan dedim. geçen aradım nevar lo ben hüsam dedi bi ses hassie dedim.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
  • Yeni Oluştur...