Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 Köntürmü yemiş

Infarctus

Öne çıkan mesajlar

Bu olay gerçekte yaşanmış amcam yaşamış bize anlatıyordu bizde koptuk bende sizlerle paylaşmak istedim.

Adamın birisinin ablası ölmüş yıkatmışlar vs vs tam gömmeye gelmiş herkes aglıyomu$ flm sonra gömmüşler herkes evine dağıldıktan sonra gömenler arasında birinin cep telefonu düşmüş oda yeni aklına gelmiş.Neyse kahvede konuşmuşlar flm sonunda açacaklarmış mezarı izin almışlar bulmuşlar.Sonra telefonunu düşüren adam tuhaf bi tip le kahveye gidinc sormu$lar.

- Ne oldu ?
- 100 köntürümü yemiş

ps: gerçekte yaşanmış bi olaydır. =][signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme

[b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eraygnr, 20 Ocak 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
adam düşürürken tuş kilidi aktif degildi belki.
telefonu açan tarafın ne düşündüğünü hiçe sayarsak ("ahmet arıyor ve ses gelmiyor, 15 dakika telefon açık kalsın ne yapacak bakalım"), kumun altında kalmış telefonun tekrar nasıl çalıştığını düşünmezsek ve o kadar toprağın arasından o telefonu nasıl bulduklarını, o kadar aç mı olduklarını merak etmezsek söylediğin mantıklı.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
Sosyal ağlarda paylaş

Saçma gercektende ehuehu :) tuş falan basılı kaldı heralde.. :P[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)

Ne Yapar Bu İnsan?
- c+ c# Scriptler Yazar
- Grafikle ugrasir
- Web design ile ugrasir
- Radyo yayınları yapar
- Kahve icip evde tarzan gibi dolasır
Sosyal ağlarda paylaş

kesin bi geyik , espiri falan var ama benim kafa basmadı :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...