Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Selam arkadaşlar. Pazartesi günü Gebze'de çalışmaya başlıyorum. Istanbul'da nereye taşınsam diye bakıyorum.Maltepe,Kartal ve Tuzla tarafları şu anda daha mantıklı geliyor.Ama buralarda hayat nasıldır vs hiç bir fikrim yok.Var mı daha önce bu taraflarda yaşamış birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 hayatı boşver git kurtköye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 hayırlı olsun neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 kurtköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Sağol abi. Tan Metal Yapısal Çelik diye bir yer. Maltepe ve Kartal'ı metro olduğu için tercih edebilirim.Kadıköy'e vs gidebilirim diye düşünüyorum.Tuzla hakkında çok bir fikrim yok,birkaç arkadaş güzel dedi ama çok uzak sanki herşeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Kurtköy'ü ilk defa duydum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 gebzeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Yozgat'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Flassh said: gebzeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Kurtköy (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 avcilar. seni oldurmeyen sey guclendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 vardı bunun başlığı, üşendim yeniden yazmaya sosyal hayatın birazcık olsun istiyosan kurtköye, tuzlaya falan taşınma. e5 veya tem'e yakın olup 40-45dk yolu kabulleneceğin bi yerlere taşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 xaty'nin tersini soyliyecem is yerinin 2km capinda bir yere tasin. ben zamaninda taksim'den dudullu'ya gidiyordum, yolda 1 saat gecirdikten sonra emin ol sosyal hayata enerjin kalmiyor. trafik ayri hayat enerjisini cekiyor adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 beylikdüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 işe neyle gidip geleceksin, ona göre değişir nerede oturman gerektiği. şu anda tren işlemediği için istanbuldan gebzeye arabasız gidip gelmek gereksiz efor olur. zaten trafik sabahları gebze yönünde akşamları istanbul yönünde hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 lolyanlıştopic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 bu xaty i dinleme kendisinin sosyal hayattan kastettiği muhtemelen öğrenci işi barlarda goygoy yapıp eve yürüyerek veya dolmuşla dönmek. araban varsa kesin kurtköye taşın ama yenişehir veya kurtköy merkez taraflarına değil, dedepaşa caddesine yakın yere taşınmalısın. hem işe çok kolay ulaşırsın trafiksiz ve hızlı hem makul fiyatlara yeni ve güzel evlerde oturursun haftasonları gider kadıköyde, taksimde sosyal hayatını yapar gece de evine 30 dk da dönersin. viaport var dediğim yere yakın orada starbucks filan da var havaalanına yakın canın sıkıldı al bilet kaç lap diye deprem bölgesi de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 maden yanlış topic yazmış bence dinlemeye değer .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar