barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Selamlar, Ben arabalardan eskiden nefret ederdim. O yüzden ehliyete filan da başvurmamıştım hiç. Ama geçen sene filan aldım ehliyeti. Acaba diyorum ilk arabamı da mı alsam. İlk arabadan kasıt, harbi ilk..Ailemin veya arkadaşın arabasını bile kullanmadım. Fena değilim gerçi. Bu ehliyet sınavı değiştikten sonra aldım ehliyeti ben. Mavi minibüsler arasında öğrendim sdfs. Kesin değil böyle aman aman ihtiyacım yok ama olursa iyi olur artık gibi bir düşüncem var. Kriterler: 1- Tipi güzel olsun, spor görünümlü veya yakın en azından. 2- Araç boyu ufak olsun. 3- 2. el düşünüyorum. Illa ki vurucam sağa sola. 4- Manual olsun vites. 5- Motor çokmuş, dehşet HP varmış filan umrumda değil. Düşük motor da olur ama hani gene 110-120km giderim yol boş olunca. Vur diyince de öldürmeyin :) 6- 3 kapı, 5 kapı farketmez. 7- İçi de ne kadar konforluysa o kadar iyi olabilir tabi. Fiyat hakkında da bir bilgim de yok açıkçası ama ilk arabam, öyle birikmiş param da yok. Hani 20k çok mu düşük olur bilmiyorum. 35k ya kadar söyleyin lütfen. Hemen alma gibi bir planım yok zaten ama ciddi anlamda 0 bilgim var. Sizin tavsiyeler sonunda bakayim bari. Şimdi tipi güzel gözüküyor araç ama sonra yorum okuyorum berbat diyorlar. Bazıları da tam tersi çok iyi filan. Not: Deno'nun konuya girmeyeyim dedim. Hem karışmasın konular, hem de adam araba kullanmayı biliyormuş. Ben bildiğin acemiyim, iyi kullandığımı düşünsem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 şu güzel araç di mi? http://www.mazda-tr.com/assets/master/cars/all-new-mazda3/hatchback/exterior/gallery/10/mazda3-hatchback-gallery-04.jpg ama pahalı işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ben de 6 sene önce aldım ehliyeti, kayınpederin i20 si var onu kullanıyorum daha acemiyim ben de ama bu araba çok güzel gibi. hem ufak tefek sağını solunu iyi görüyorum hem çok az yakıyor dizel araba, hyundainin yedek parçası da ucuz galiba. arabanın ikinci el piyasası da fena değil. acemi tavsiyesi benim ki tabi çok anlamıyorum malesef ben de sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 evet mazda 3 cok güzel bi arac ama sen ilk araban olacağından hem güvenli bir araba al. hem de parçası ucuz olan bi araba da olabilir. acemilikten bozarsın, çarparsın falan. 2. e ford focus olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Bence direkt 2. el clio alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ya baktım da. focus, fiesta, clio..hepsi de 2012 ve üstü modellerde 39k civarında filan. Hepsi de boyalı ve parça değişimli. biraz fazla mı ya paralar? bu araçlar için 40k nedir 2. el 50k km deki araçlarda. Kaç yaşındaki araca kadar düşmek mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 öyle bişey yok 20+ yaşında bana mantıklı mesela vergisi düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ya işin güvenlik, yedek parça gibi konularını da düşünürsek diyorum. Onun dışında zaten kişisel zevk konusu girecek model olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 fiat 500 alfa mito falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 aslinda istedigin.. olacak olan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ya da hyundai coupe al 1.6 mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 hyundaki coupe alfa mito alfa gt bu arabaları ben de seviyorum. gönül S2000 istiyor ama nerde tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 hyundai coupe fiyatına göre baya eğlendirir yeni başlayanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 çok yakmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 turbosuz 1.6 bi de alacağın fiyata göre yaksa ne olur ki? 10 kuruş fazla yakıyo diyelim 2005 golfe göre, 10k daha ucuz, spor görünümlü, yedek parçası cok acıtmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 hani yüksek yaştan turbo sorunu çekmezsin, otomatik değil, onun sorununu cekmezsin. aldıktan sonra 5k harcayıp yepyeni yaparsın her parcasını istiyosan. 1.5k ya komple filmletirsin falan. ne bileyim, ucuz spor araba işte. oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 lan esh bu arabayı alsak şunun gibi renk yapsak http://thekoreancarblog.com/wp-content/uploads/2013/11/39559_1_1.jpg ne kadar patlar, filmle yapılır sanki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 aldiginizda haber verin de ilk cizen ben olayim..yasatmazlar olm sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ciziyorlar mı istanbulda böyle farklı gözükenleri? angara da kimse elleşmiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 o yenisi hearlde eskisi öyle değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 tipini demiom ya genesis sanırım fotodaki zaten renk olarak diyom. film ile yapılabiliyor mu böyle alengirli güzel şeyler 1-2k ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 olm 3d çizimmiş o. şişkin dodik falan. gerçek değil zaten o arac bak bunu al geç işte:this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 parlak estoril mavi değil mi işte o, aynısı merso A serisinde falan da var. ben bunu 5.20 ye kaplatan gördüm bostancıda. güzel bi folyo o ama çok dikkat çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 senko said: ciziyorlar mı istanbulda böyle farklı gözükenleri? angara da kimse elleşmiyordu... sen iste kas goz bile yaparlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 folyocars diye bi yer varmış dediğim renk estoril mavi eeth ama, bakındım reelde çok iddalı duruyormuş hakketen, taşıyabilcek araba değil o rengi hyundai coupe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar