Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konami'nin Ücretsiz ve Ödüllü PES Turnuvası

aente

Öne çıkan mesajlar

Selam patiler,

Konami için bu sene PES League turnuvasının Türkiye ayağını düzenliyoruz. Bu hafta sonu 28-29'unda ve sonraki hafta yani 4-5 Nisan'da AnkaMall ayağı olmak üzere iki hafta boyunca Ankara'dayız. Sonra sırayla İstanbul ve İzmir ardından 10 Mayıs'ta İstanbul'da büyük finali var.

Türkiye 1.'si de Konami'nin davetlisi olarak 6 Haziran'da Berlin'e gidecek Şampiyonlar Ligi ile aynı gün orada olacak ve orada da ilk ikiye kalabilecek kadar jeneriklik bir oyuncuysa finali Berlin Olimpiyat Stadyum'unda oynayacak, Şampiyonlar Ligi'ni izleyecek vesaire :) Bunun üstüne şehir birincilerine PS4, ikinciye PS3, ilk 3'e Teknosa hediye çeki vs. bir sürü şey var detaylar sitede var nasılsa diye söylemiyorum.

Bu arada ben PES oynamam deyip geçmeyin geçen haftanın finalinde Fifa'cıyız abi biz diyen adamlar vardı, şansınızı deneyebilirsiniz.

İlgilenen varsa http://www.turkeygamefestival.com/pes-ligi.php buradan girip kaydolabilirsiniz.

Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

ortaokul tier turnuva.
türkçe fifa çıkarsa kimse pes bile oynamaz dsflknsg.
pesten önce TÜRKÇE DİL paketi indiriyor barzolar.

Ortaokul tier derken? Oyun açısından mı diyorsun, yoksa organizasyonda beğenmediğin bir nokta mı var?
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

pes'i en son orta okul seviyesi oynuyordu onu diyorum bi 4 senedir falan.
daha büyükler oynadı mı hiç görmedim.
organizasyona bakmadım ki =)

Yani PlayStation kafeler açısından bakarsan çoğu ilde halen en çok PES'in oynandığını görüyorsun, Fifa'cılar daha ağırlıkta olsa da ülkede.

Valla herkes bir tanesinin daha iyi olduğunu söylüyor, iyi olan kazansın ne diyelim :)

Ha dipnot şu ana kadar 4 eleme noktasında toplam 5 liseli vardı gerisi hep üniversite öğrencisi ve çalışandı ilginç şekilde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle organizasyonları şimdi yapın zaten. Biz iş güç sahibi olalım. Oyun oynayabilecek yaşı geçelim. Sonra siz leblebi gibi organizasyon yapın.

Avea üniversitedeki yıllarımda şenlikler boyunca süren bir turnuva yapmıştı. Finale ben ve uzun uzun PES dersleri verdiğim ev arkadaşım çıkmıştık (adsfasdf) 1. oldum diye de vere vere forma vermişlerdi. En azından benden tokadı yedikten sonra gaza gelip "Bak benim bir arkadaş var. Çok iyi oynuyo. O seni yener" diyip mahalleden adam çağıranlar adam çağırmayı kesmişti. Kafam rahatlamıştı.

ŞL nere forma nere...
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

işte söylemek istemedim ama orta okul ve anadolu tier işte(no offence kardeşim)
çok güzel kavgaya getirdim ortamı da destekçi gelmedi.
sene 2015 konami bile fifa oynuyor sfsdg.
şaka maka bu organizasyonda senin yerin ne dostum

Proje yöneticisiyim genel olarak bu turnuva ve Mayıs ayında İstanbul'da yapılacak ve başka oyunların da ekleneceği Esport Star turnuvası ile uğraşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Böyle organizasyonları şimdi yapın zaten. Biz iş güç sahibi olalım. Oyun oynayabilecek yaşı geçelim. Sonra siz leblebi gibi organizasyon yapın.
ŞL nere forma nere...

Abi aynen, biz WCG, CPL'de kasarken cebimizden para verip eleme şehrine gidiyorduk, cebimizde para kalmazdı o şehirdeki diğer takımlar yemeğe falan götürmüştü hatta bizi teheey :D

Ben de artık oynamaya vakit bulamayıp oynatıyorum napalım, biz yandık gençler yanmasın lol.
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

siz Eskişehir'de oyun falan geliştirmiyor muydunuz ya? yanlış mı hatırlıyorum ben.

Farklı bir firmadayım abi artık yaklaşık 10 aydır, orada da geliştirme değil yine ürün müdürü hedesiyle çalışıyordum zaten, lokalizasyon vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...