heyd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 tatooine şenlendi bu aralar ama dathomirden çıkamıyoruzki[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ya arkkadaslar oyunu ciktigindan beri oynuyorum hala bikamadim. bi profession'dan bayinca baskasina geciyorum. combat'tan cikip craftlarin birinde masterliyorum. sehir kuruyorum, resource ticaretine giriyorum... hepsinden bayarsam 1 hafta falan oynamiinca gene heveslenip giriyorum. yani ozetle bence hicbiriniz satmayin :) ama siz bilirsiniz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 benimki duruyoda girmiyorum zaten durdurdum[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 oyunu bıraktım ama satmadım, belki bir gün yeniden başlarım. erahm kh'aan of RIP[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 combat revamptan sonra hepinzi geliceksiniz eski oyunular çünkü sevdiğiniz (miz) oyun non-solo lu swg idi. satanlar pişman olucak bence ( aminnn )[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: heyd, 16 Kasım 2004 21:55 tarihinde demiş ki: combat revamptan sonra hepinzi geliceksiniz eski oyunular çünkü sevdiğiniz (miz) oyun non-solo lu swg idi. satanlar pişman olucak bence ( aminnn ) nedir bu sonsuz sevgi :P maa$ ami bagladilar yoksa haberimiz yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yoo ben nefret ediyorum oyundan[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Valla sirf sw oldugundan dolayi katlaniyorum :P[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 boş vaktim çok ondan oynuyorum walla warhammer online falan çıkartsalarda girsem :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: heyd, 16 Kasım 2004 21:55 tarihinde demiş ki: combat revamptan sonra hepinzi geliceksiniz eski oyunular çünkü sevdiğiniz (miz) oyun non-solo lu swg idi. satanlar pişman olucak bence ( aminnn ) satmaya kalktın ama combat revamp tan sora gelin!!!!!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar