Anhora Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Merlin'in Kazanı İncelemesi - http://www.merlininkazani.com/The_Talos_Principle-oyun_inceleme-78878p1.html Steam linki - http://store.steampowered.com/app/257510/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 bunun başlığı yok muydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 bu yeni oyun mu ya? sanki talos principle diye bi ismi 15 yıldır biliyomuş gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Yeni çıktı yılbaşından önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 %50 indirime girmiş. Biraz baktım çok iyi. Portal + felsefe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 ben de demin bakiyodum. Almaya çok yakınım ama almayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Demosunu bitirdim ben. Arkasındaki felsefe dikkat çekiyor zaten. Bilgisayardaki .txt'ler, dış sesin anlattıkları vs ilgi çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ShadowFax said: ben de demin bakiyodum. Almaya çok yakınım ama almayacağım. Aldım ben, al bence portal sevdiysen pişman olmazsın. İçerik bayağı dolu. Bilgisayar sistemindeki corrupt mesajlar hex olarak girilmiş mesela, decode etmiş birisi redditte, tam oynadığım yerin decoded haline denk geldim, bayağı güzel detaylar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 serious sam yapımcısı croteamin oyunu bu, samden sonra nasıl kafayı kullandırtan oyun yapmışlar ilginç dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Oynamayan oynasın çok dolu, çok tatlı bi oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar