Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 2000 liraya cad, rhino gibi programları rahat çalıştıracak bunun dısında ne artısı olursa kardır. ekranı da iyi olsun biraz. (boyutu önemli degil hatta ufak olursa daha iyi) evet tekno gurular, enlighten me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Cpu ram iyi olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 5 6 senedir donanım olaylarıyla hiç alakam yok. hangi seri eskidir hangi seri iyidir, i5 in şusu i7 nin busu gibi şeyleri hiç bilmiyorum. @esh ekran kartı paylaşımlı paylaşımsız çok önemli değil diyorsun aynı zamanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 ne yapacağına bağlı 2d autocadde ekran kartı çok farketmez. cpularda u serisi olanlar az ısınır az enerji harcar ama ghz falan az olduğundan pek iyi performans vermez. aynı zamanda u serisi i7'ler 2 core 4 thread. u olmayanlar 4 core 8 thread. şöyle u olmayan i7 cpusu olan bir şey alsan işini görür. 3d falan lazımsa ekran kartlı bir model de bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 autocad 2d den ziyade rhinoda 3d modelleme ve render yapılacak. çok ısınan laptoplar genelde daha çabuk cortluyor gibi birşey var bilinç altımda, bu ne kadar dogrudur? o aradaki 3 5 ghz e kıyp ısınmayan az ısınan seriden almak mallıkmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 loptop illa isinir..sen bir de zorlayacagim diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Black_Hand said: autocad 2d den ziyade rhinoda 3d modelleme ve render yapılacak. çok ısınan laptoplar genelde daha çabuk cortluyor gibi birşey var bilinç altımda, bu ne kadar dogrudur? o aradaki 3 5 ghz e kıyp ısınmayan az ısınan seriden almak mallıkmıdır? zorlarsan hepsi ısınır yük altında. yüklendikçe termal macun falan cortluyor zamanla ama düzenli bakım yapılırsa sıkıntısı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Esh said: Cpu ram iyi olsun yeter http://www.hepsiburada.com/liste/asus-k555ln-xo364h-intel-core-i5-5200u-22ghz-27ghz-8gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601301&categoryId=98 şu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 i7 + 16gb ram al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ama max 2000tl bütçe. otelim yok qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Ram ve SSD'yi boş ver şimdilik, alabileceğin en iyi CPU-GPU kombinasyonunu al. Sonra 1-2 ay içinde ram ve SSD takarsın. Sadece güncellemenin kolay olacağına ve ram desteğinin olduğuna emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 arkadaş şu başlığı her gördüğümde ne umutlarla tıklıyorum ama sonuç hep aynı. martta bitti gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 @GERGE Abi iste o kombinasyonlara hic asina degilim Son 6 7 yildir. benim koydugum asustan iyisi alinir 2000 e galiba, sizin dediklerinizden anladigimbu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 http://www.hepsiburada.com/m/asus-k555ln-xo178h-intel-core-i5-4210u-1-7ghz-2-7ghz-6gb-750gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD802112 http://www.hepsiburada.com/m/asus-k555ln-xo364h-intel-core-i5-5200u-2-2ghz-2-7ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601301 Sunlardan birini alacagim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 lap dance diye geldim gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Bende araştırıyorum bunu alcam büyük ihtimalle http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jk-xo012d-notebook-pmu320557 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 güvenilir mi burası? daha önce hiç alışveriş yapmadım buradan. not: ekran kartı bakımından oldukça iyi gibi. işlemci 4. seri olması kullanacagım programlar açısından bir dezavantaj yaratır mı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Chastor said: Bende araştırıyorum bunu alcam büyük ihtimalle http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jk-xo012d-notebook-pmu320557 @chastor aldım ben bunu. 1 ölü pixel var yanlız, değiştirsem mi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Ürünüm defolu değiştirsem mi diye düşünmek nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Türkiye'de yaşadığın, binbir takla atıp değiştirsen de memnun kalamama ihtimalinin olduğu gerçeğidir belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Black_Hand said: Chastor said: Bende araştırıyorum bunu alcam büyük ihtimalle http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jk-xo012d-notebook-pmu320557 @chastor aldım ben bunu. 1 ölü pixel var yanlız, değiştirsem mi diye düşünüyorum. Hayırlı olsun :) ebrar dan mi aldın ? Birde 1 ölü pixel e degistirirlermi bilmiyorum.Çok göze batıcak bir yerde değilse boşver bence uğraşma Ayrıca performans konusundaki yorumlarını bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ebrardan evet. test yaptım ölü pixel için, orada farkettim zaten. onun dısında yerini bilmeme ragmen çok incelemezsen anlasılmıyor. performans için öncellikle çoğu kişinin dediği gibi hddsi çok sikkoş. touchpad tıklamalarda tak tuk hayvansı ses yapıyor ve hafif ucuz hissettirdi. onun dışında henüz deneme fırsatım olmadı herhangi bir program yada oyunda. yarın bir d3 kurup bakarım. sanırım anakartta dahil kendi hd4600 ekran kartı ekstra. bunu deactive etmeliyimiyim diye düşünüyorum sadece 850m kullansın diye. 1 , 2 ay içinde ilk fırsat hddyi bir ssd ile değiştirmeyi düşünüyorum, üstüne birde +4 gb ram daha çakarım, dadından yenmez sanırım. malzeme kalitesi plastik olmasına ragmen ucuz durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 iptal edemessin ekran kartını ekrana görüntü veren kart o zaten. iptal edersen ekran kararır.dsfsd sen sadece oyuna girdiğinde ya da program açtıgında nvidianın aktif oldugundan emin ol yeterli. nvdia denetim masasından yukardan desktopa gel, gpu aktivitelerini görev çubugunda göster de, rahat olur. niye takılıyo yoksa nvidia işlemcisiyle açmadı mı diye derdin olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 device manager dan disable edebiliyorsun entegre kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar