Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kucaküstü

Black_Hand

Öne çıkan mesajlar

ne yapacağına bağlı 2d autocadde ekran kartı çok farketmez.

cpularda u serisi olanlar az ısınır az enerji harcar ama ghz falan az olduğundan pek iyi performans vermez. aynı zamanda u serisi i7'ler 2 core 4 thread. u olmayanlar 4 core 8 thread.

şöyle u olmayan i7 cpusu olan bir şey alsan işini görür. 3d falan lazımsa ekran kartlı bir model de bakabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Hand said:

autocad 2d den ziyade rhinoda 3d modelleme ve render yapılacak.

çok ısınan laptoplar genelde daha çabuk cortluyor gibi birşey var bilinç altımda, bu ne kadar dogrudur?

o aradaki 3 5 ghz e kıyp ısınmayan az ısınan seriden almak mallıkmıdır?

zorlarsan hepsi ısınır yük altında.

yüklendikçe termal macun falan cortluyor zamanla ama düzenli bakım yapılırsa sıkıntısı olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hepsiburada.com/m/asus-k555ln-xo178h-intel-core-i5-4210u-1-7ghz-2-7ghz-6gb-750gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD802112

http://www.hepsiburada.com/m/asus-k555ln-xo364h-intel-core-i5-5200u-2-2ghz-2-7ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601301

Sunlardan birini alacagim sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Hand said:

Chastor said:

Bende araştırıyorum bunu alcam büyük ihtimalle http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jk-xo012d-notebook-pmu320557

@chastor aldım ben bunu.

1 ölü pixel var yanlız, değiştirsem mi diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun :) ebrar dan mi aldın ? Birde 1 ölü pixel e degistirirlermi bilmiyorum.Çok göze batıcak bir yerde değilse boşver bence uğraşma
Ayrıca performans konusundaki yorumlarını bekliyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

ebrardan evet.

test yaptım ölü pixel için, orada farkettim zaten.

onun dısında yerini bilmeme ragmen çok incelemezsen anlasılmıyor.

performans için öncellikle çoğu kişinin dediği gibi hddsi çok sikkoş. touchpad tıklamalarda tak tuk hayvansı ses yapıyor ve hafif ucuz hissettirdi. onun dışında henüz deneme fırsatım olmadı herhangi bir program yada oyunda. yarın bir d3 kurup bakarım.

sanırım anakartta dahil kendi hd4600 ekran kartı ekstra.
bunu deactive etmeliyimiyim diye düşünüyorum sadece 850m kullansın diye.

1 , 2 ay içinde ilk fırsat hddyi bir ssd ile değiştirmeyi düşünüyorum, üstüne birde +4 gb ram daha çakarım, dadından yenmez sanırım.

malzeme kalitesi plastik olmasına ragmen ucuz durmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

iptal edemessin ekran kartını ekrana görüntü veren kart o zaten.

iptal edersen ekran kararır.dsfsd

sen sadece oyuna girdiğinde ya da program açtıgında nvidianın aktif oldugundan emin ol yeterli.

nvdia denetim masasından yukardan desktopa gel, gpu aktivitelerini görev çubugunda göster de, rahat olur.

niye takılıyo yoksa nvidia işlemcisiyle açmadı mı diye derdin olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...