ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Selam, Bir döküman hazırlayacağım. Bu dökümana ek olarak ürünün networkteki mesajlaşmalarını adım adım animasyonlu gösterecek bir şey hazırlamak istiyorum. Googleladım fakat pek bir şey bulamadım. Bu yapmak için PowerPoint kullanabilirim fakat network objeleri için ön tanımlı bir image kütüphanesi yok sanırım. Elle eklemek gerekiyor. Bu tip bir şey için spesifik bir çözüm bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 oha varsa benim de cok isime yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=u0nHrHYz7oI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Ihtiyacin olan sey ilk once bu www.microsoftstore.com/Project Sonra PowerPoint e gecirirsin istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 project o işi yapmıyor diye biliyorum. Zaten office 2013 lisansımda ne de 365 lisansımda o ürün yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Iste o yuzden bilmiyorsundur biz hep bunla yapiyoruz trial indir yap office ile gelmez ayri bir lisansbu fiyatindan anlamisindir offisten pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 2.5k lisans parası. Trial ile yapmaya uğraşacagım. Yazılımı anlayıp çıktı alacağım. Sonra trial bitecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Yada o cok prof Isi ya dersen bu var http://creately.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 ben sana powerpointte yaparım. 200 lira ateşle yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Editor said: Ihtiyacin olan sey ilk once bu www.microsoftstore.com/Project Sonra PowerPoint e gecirirsin istersen ms project ile nasil topoloji diagrami cizdirceksin? ms visio ile karistirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Hakkaten Sabah halen uyanamamisim:) senko hakli diagram icin Visio ama project ilede oluyor sadece biraz daha professional Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 visio ile yapilir da , goz boyamak icin sunum denince aklima prezi geliyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar