Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Mice


Bright

Öne çıkan mesajlar

Kullanmayı bıraktığım mouse'ları satılığa çıkarmış bulunmaktayım. Hepsinin ilk sahibiyim ve hepsi sorunsuz çalışmaktadır.

1-Steelseries Xai (40 TL): Bu bayadır duruyordu evde, temizleyip kutusuna kaldırdım ama üst kaplamasında bir miktar yıpranma mevcut. Kutulu, Faturasız.

2-Razer Taipan (60 TL): Bunu yanlış hatırlamıyorsam birkaç ay kullandım ancak faturasını bulamıyorum. Gene kutulu.

3-CM Storm Xornet (60 TL): Bunu da birkaç ay kullandım. Orjinal ayakları baya kötüydü, yerine Coregaming ayakları taktım. DPI buttonunda biraz gevşeklik var ancak sorunsuz çalışıyor. Mouse'un yanında 2 set (1 paket) Coregaming ayağını da hediye ediyorum. Faturalıdır ve Sanalmarketim'den 03.12.2016 tarihine kadar garantilidir.

4-EVGA TORQ X5 (150 TL): Bunu alalı birkaç hafta oldu. İlk gelen mouse'un mousewheel'inin lastiğinde biraz gevşeklik vardı o yüzden Amazon üzerinden RMA yaptım. Yani mouse yeni, pakedi dahi açılmadı. Ayrıca ilk gelen mouse'un yedek ayaklarını da geri göndermediğim için ekstra 1 set yedek ayağıyla satıyorum (Kutusunun içinden de 1 tane çıkıyor, toplamda 2 set yedek ayak oluyor). G303 elime daha iyi oturduğu için bunu kullanmaktan vazgeçtim, yoksa piyasadaki açık ara en kaliteli mouse'lardan bir tanesi.

Kargo alıcıya aittir.

Resimler










Resimlerdeki G303 ve MX300 satılık değildir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...