Bright Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Kullanmayı bıraktığım mouse'ları satılığa çıkarmış bulunmaktayım. Hepsinin ilk sahibiyim ve hepsi sorunsuz çalışmaktadır. 1-Steelseries Xai (40 TL): Bu bayadır duruyordu evde, temizleyip kutusuna kaldırdım ama üst kaplamasında bir miktar yıpranma mevcut. Kutulu, Faturasız. 2-Razer Taipan (60 TL): Bunu yanlış hatırlamıyorsam birkaç ay kullandım ancak faturasını bulamıyorum. Gene kutulu. 3-CM Storm Xornet (60 TL): Bunu da birkaç ay kullandım. Orjinal ayakları baya kötüydü, yerine Coregaming ayakları taktım. DPI buttonunda biraz gevşeklik var ancak sorunsuz çalışıyor. Mouse'un yanında 2 set (1 paket) Coregaming ayağını da hediye ediyorum. Faturalıdır ve Sanalmarketim'den 03.12.2016 tarihine kadar garantilidir. 4-EVGA TORQ X5 (150 TL): Bunu alalı birkaç hafta oldu. İlk gelen mouse'un mousewheel'inin lastiğinde biraz gevşeklik vardı o yüzden Amazon üzerinden RMA yaptım. Yani mouse yeni, pakedi dahi açılmadı. Ayrıca ilk gelen mouse'un yedek ayaklarını da geri göndermediğim için ekstra 1 set yedek ayağıyla satıyorum (Kutusunun içinden de 1 tane çıkıyor, toplamda 2 set yedek ayak oluyor). G303 elime daha iyi oturduğu için bunu kullanmaktan vazgeçtim, yoksa piyasadaki açık ara en kaliteli mouse'lardan bir tanesi. Kargo alıcıya aittir. Resimler Resimlerdeki G303 ve MX300 satılık değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Yedek ayaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Taipan satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Oradaki en dandik mouse satilmis ilk. Sonra neden akp 10kusur senedir yonetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Xai satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Steelseries Razer ve Evga sırf Advanced Replacement için bile alınır. 10 gün sonra da 0 mouseunuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 oha mx300 gördüm hüzünlendim. çok iyi maustu :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Rotweiler said: Steelseries Razer ve Evga sırf Advanced Replacement için bile alınır. 10 gün sonra da 0 mouseunuz olur. EVGA X5 sıfır zaten, bandrolü açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Esh said: Oradaki en dandik mouse satilmis ilk. Sonra neden akp 10kusur senedir yonetiyo mükemmel korelasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 X5 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 X5 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 x5 geldi. bright (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar