ABRA_73 Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Accountu açmak için 39tl vermek istemiyorum.İndirim vs de yok 1 aydır.Napabilirim.Plex alsam ama oyuna giremiyorum.Game time da vermiyorlar 4 saatlik. Yardım edin arkadaşlar şu garibana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 plex basmak icin birkac saatlik actirma olayi vardi account management tan yapiyorsun. Onu da yapamadin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ABRA_73 Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 4 saatlik game time veriyorlardı.Hiç çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Bir önce ki 4 saatini plex ile açtırdıysan tekrar vermiyorlar öyle bir saçmalık var, petiton at açtır 4 saatlik. Yada 4 saatini kullanıp açtırmadıysan da vermiyorlar tekrar bi 4 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ABRA_73 Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 account managementte nerden pattention atıyoruz.Ne kadar zamanda geri dönüş yaparlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 tekrar veriyorlar 4 saat daha önceden kullanmış olsan bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 abra charinin isimi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar