dana22 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Cuce said: 8 gündür hastanedeydim bugun cıkarttılar. kabaca, Rabdomiyoliz ve miyoperikardit olmusum! . eh..oral antibiotik alan hastada olmaz bu ..en azindan bakteriel olmaz..viral perikardit daha buyuk ihtimal..yine de aylik penisilin profilaksisi oneriyorum..depociline 1 200 000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ama harbiden ucuz yirtmissin buyuk gecmis olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Anam neler olmuş sana böyle gökçenim geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 stoneform cooldowndaysa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 dana22 said: eh..oral antibiotik alan hastada olmaz bu ..en azindan bakteriel olmaz..viral perikardit daha buyuk ihtimal..yine de aylik penisilin profilaksisi oneriyorum..depociline 1 200 000 sadece üst bacak bölgesinde kas yıkımı olması işleri bozuyo sanırım. o yüzden nörölojiye yüklendiler ama nörölojik bütün herbişeye baktılar hepsi temiz cıktı. capa acile yattığımda artık acute dönem gectiği için enfeksiyonlara bakamadılar tabi, bide salgın dönemi olmasına rağmen 3 hastanede baya tektik yapıldı ona rağmen pek benzer bi durum görmediler. viral olduğunu düşünüyolar, bu sıradada işte ilaclarda bünyeyi zayıflattıysa falan derken benzer hastalardan daha ileri safada görülmüş olabilirmiş gibi bir teorileri var. bakalım eğer son kardiyak mr'ındada bi ipucu bulamazlarsa bide kas biopsisi için cağıracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 sen yine de otoimmun demelerine hazir ol kardes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 bi ara onuda düşündüler ama gribin 6 gününden sonra alkuvar sayım baya düşüktü artık bakalım. hoş bilmiyorum bu saatten sonra kesin bişi demeleri mümkünmü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Geçmiş olsun yeni gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar