Marty Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Marty said: enseye saplak olmanin yaninda isleri de takip edersen problem olmaz. herkesin isini takip et, x isi ne durumda, y isi ne oldu, z isi nasil gidiyor diye her gun herkesin yaptigi isle ilgili rapor al. isler cok fazlaysa not al, sabah ise gitmeden once oku, gittiginde sor. ilerleme olmayanda neden ilerleme olmadigini sor, isleri takip ettigini bilsinler. normal enseye saplak muhabbetine is disinda devam et. ben boyle demistim de, devlet kurumuymus. isler yetismeyince, is olmayinca, sonuc o isi beceremeyene negatif olarak yansimiyorsa, isini iyi yapan da karsiligini alamayacaksa milletten duzgun performans beklemek biraz hayal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 devlet kurumu ya geçen biri ben bi kahve içmeye gidiyorum diye çıktı 6 saat sonra geldi altı saat lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Ahahahaha. Sonra Türkler çok çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 türklerin önünü kesmeseler aslında neler yapacaklar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 çalışmak iyi bişey değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar