Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ya burası gittikçe ekşisözlük gibi olmaya başladı küfürler felan var demiyorum ama millet sanki herkes babasının oğluymuş gibi konuşuyo bişeyi yazarken bikaçkez daha düşünseniz sevinirim topic açarken saçma sapan şeylerde gittikçe artıyo bilindik konular arama yapılmadan açılmış topicler(bunlar çoğaldıkça sanırım hergün monitörümüzde şu yazıyı göreceğiz: Aha Database Çatladı) saçma sapan topic başlıkları (bkz= okuyun warya altınıza sıçacaksınız zuhamuhahhçuhahh) cevap verirken herkes bi espiri yapma peşinde Mesela Masum çocuk-ben bugün sinemaya gittim komik gençlik-nevar bende dün gittim ayy çok komiğim :D:D:D:D:D burda kimse sizi espri yapmaya zorlamıyo yada siz yapmak istiyosunuz düşünmeden yapıyosunuz gereksiz konuşmalar..(bkz= aha database çatladı) tabi refreslemeye çalışacaksınz sonucu kemik erimesi birisi size bişey soruyo bilgilerinizi paylaşmanızı istiyo yine birisi çıkıyo topicin içine sı*ıyo bu konu daha önce birçokkez dile geirildi(ben sadece yeniden gündeme getirmek için yeni bir topic açtım) hatta ben bile daha önce kendim yaptıım için dile getirmiştim lütfen daha duyarlı olmanızı bekliyorum[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF [Bu mesaj Gwindon tarafından 20 Ocak 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yapılmaması için karakedi paticik.com bölümünde bir uyarı topici açtı, uymayanlarıda ispiyonlayın dedi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Gwindon iyi niyetlisin ama bak burda karakedi olaya el atmış. Durumu açıklamış. Senin demek istediğinde aynı kapıya çıkıyor.http://forum.paticik.com/view.php?id=108212[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ben bir kişiyi ispiyonladım şimdiden. :D yanlış anlamayın burada değil ve konuyu açanı değil onu söveni ispiyonladım. ayrıca bu ispiyonlamak değil.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 teşekkürler kuralları okumuşsun ama ne yazıkki herkes bu kuralları okumuyo[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bu konuyu kimse takmaz.. haklılar.. bende takmam.. Çünkü burası konu dışı.. Saçma yazıların saçma olayların mekanı... ama Paticik.com bölümüne açıp şikayet niyetinde yazarsan düzeyli insanlar okur cevap verir..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe herkeze iyi bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 konu dışı demek buradaki şeyleri takma demek değil! ve sadece garbage bölümüne girenlere bile tanık oldum sen oradakileri dikkate alsaydın böyle birşey söylemezdin çünkü bu bölümün ne anlama geldiğini öğrenmiş olurdun! bişeyleri takmamak istiyosan git garbage bölümüne !!![signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: CrayTotem, 20 Ocak 2005 20:47 tarihinde demiş ki: ama Paticik.com bölümüne açıp şikayet niyetinde yazarsan düzeyli insanlar okur cevap verir.. keşke okusaydın[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Okudumda burası konu dışı sonuçta sen genel olarak pati lerden şikayetci deilmisin..Pati bölümü o zaman daha mantıklı... Snn deyiminle bnm bişeyin içine ''s**tığım'' yok.. Yıllardırda kimseye batmadım ztn... Ben fikir yazdım beyenmediysen kusura bakma o zaman..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe herkeze iyi bayramlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bende yukarda söylemişim zaten çoğu kişi kuralları okumuyo merak etme batmıyosun haala :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 modetarlerin işlerini moderatörlere bıraksak? şikayet dümesine basıp arkamıza yaslansak. paticik'e girerken takım elbise giyme zorunluluğu hissettrimesek insanlara. vapurlar geçse martılar ciyaklasa onlara simit atıp çay neyim içsek.. daha güzel olma mı?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: CrayTotem, 20 Ocak 2005 20:47 tarihinde demiş ki: Çünkü burası konu dışı.. Saçma yazıların saçma olayların mekanı... ama Paticik.com bölümüne açıp şikayet niyetinde yazarsan düzeyli insanlar okur cevap verir.. tamam doğru, kabul ediorum garbage da rezil halde, ibret-i alem diye sırıtor oradan, ayrıca hiç bir zaman paticik.com bölümü gibi olmasını da istemiorum buranın ama orada muhteşem nezaket, düzen özen gösteren insanların o özenin birazını da burada göstermeleri fena mı olur konu dısı diye icine mi etmeliyiz bölümün???[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 son derece gereksiz... Burasi,herkesin ne yapacagini bildigi bi forum zaten.Eger bi problem varsa yetkililer gerekeni yapar zaten. Paticik ailesi yeri geldi son derece ciddi mevzulari da tartisti ve tartismaya da devam ediyo bu forumlarda.Ama yeri geldi mi makarasini da yapar. Bütün paticik ailesinden cok memnunum iyiki varsiniz la... PS:Herkesin fikrine saygiliyim bu arada :-p[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ewet patide küfür olayı bazı günler hatsafaya ulaşıo ve çok rahatsız edici bir durum.Kesinlikle katılıorum arama yapmak lasım...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Küfüre 0 tolerans a katılıyorum[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Gwindon, 20 Ocak 2005 20:20 tarihinde demiş ki: ya burası gittikçe ekşisözlük gibi olmaya başladı küfürler felan var demiyorum ama millet sanki herkes babasının oğluymuş gibi konuşuyo bişeyi yazarken bikaçkez daha düşünseniz sevinirim topic açarken saçma sapan şeylerde gittikçe artıyo bilindik konular arama yapılmadan açılmış topicler(bunlar çoğaldıkça sanırım hergün monitörümüzde şu yazıyı göreceğiz: Aha Database Çatladı) saçma sapan topic başlıkları (bkz= okuyun warya altınıza sıçacaksınız zuhamuhahhçuhahh) cevap verirken herkes bi espiri yapma peşinde Mesela Masum çocuk-ben bugün sinemaya gittim komik gençlik-nevar bende dün gittim ayy çok komiğim :D:D:D:D:D burda kimse sizi espri yapmaya zorlamıyo yada siz yapmak istiyosunuz düşünmeden yapıyosunuz gereksiz konuşmalar..(bkz= aha database çatladı) tabi refreslemeye çalışacaksınz sonucu kemik erimesi birisi size bişey soruyo bilgilerinizi paylaşmanızı istiyo yine birisi çıkıyo topicin içine sı*ıyo bu konu daha önce birçokkez dile geirildi(ben sadece yeniden gündeme getirmek için yeni bir topic açtım) hatta ben bile daha önce kendim yaptıım için dile getirmiştim lütfen daha duyarlı olmanızı bekliyorum +1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Burda mesajlarında küfür kullanan üyeler zaten günlük hayatlarında arkadaşları ile konuşurken de kelimeler arasına küfürler kullananlar[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Rahan, 20 Ocak 2005 21:15 tarihinde demiş ki: modetarlerin işlerini moderatörlere bıraksak? şikayet dümesine basıp arkamıza yaslansak. [signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ben küfürlü fıkralara karşıyım tamam komik oluyor ama bu tür fıkralar forumlarda olmamalı chat ortamında olmalı die düşünüyorum[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Dorsia, 20 Ocak 2005 20:21 tarihinde demiş ki: peki Sözü edilen mesajlara güzel bir örnek sanırım.. Quote ettiğim mesajdaki 4 harften oluşan kelimeyi bir inceleyelim bakalım... Peki ( sonuna 3 nokta dahi konmamış... ) açılan topiğe katılan hiçbir değer yok, fikir belirtmiyor, sadece post atmış olmak için atılmış hatta altında ... içerecek kadar anlam taşıyan bir mesaj... Dorsia amacım seni rencide etmek veya maymun ! etmek değil, sadece o mesaj gayet gereksiz, anlamsız hatta senin post kastığını düşündürecek kadar anlamsız bir mesaj.. Dikkat edilmesi gereken konulardan birisi de bu bence, evet burası forum istediğinizi yazabilir tartışabilirsiniz ama bence bir konuya cevap vermeden önce 2-3 kere düşünmeli, yazacağınız şeyin orada sırıtıp sırıtmayacağını düşünmeli ve ona göre atmalısınız o mesajı, paylaşacağınız, karşı çıkacağınız, katacağınız birşey varsa o zaman atılmalı mesaj.. No offence pls..[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Benzeri bir topic paticik.com da açıldı. Eğer forumların düzelmesini istiyorsak önce kuralları görünecek yerlere koymalı sonrada herkes üstüne düşen sorumluğu yerine getirmelidir. Bu sorumluluk ise eğer rahatsız oldunuz bir durum varsa yazılarda onu şikayet edeceksiniz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Heffer, 20 Ocak 2005 21:55 tarihinde demiş ki: said: Rahan, 20 Ocak 2005 21:15 tarihinde demiş ki: modetarlerin işlerini moderatörlere bıraksak? şikayet dümesine basıp arkamıza yaslansak. işte ben tetiklediniz şimdi herşeyi moderatorlara yıkmasak biraz kendimize çeki düzen versek sen kendi kendini düzeltemiyomusun illa moderatorleremi ihtiyacınız var ben genel olarak konuşuyorum siz ikinizi zaten tanımıyorum(kasten sadece size demiyorum yaani)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Sorun zaten işi moderatörlere bırakmıyıp kullanıcıların kendilerinin post atarak mod'luk yapmaya çalışmalarından kaynaklanıyor. İnsanları rencide eden, ortamı geren postlar geliyor kullanıcılardan. O nedenle sizin yapmanız gereken tek şey şikayet et düğmesine basmak bundan daha öte birşey yapmanıza gerek yok, gerisi ile mod'lar ilgilenir.. bunun için varız ;)[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 oo hadi bakim ;)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ha ben burda kimseyide azarlamadım hiçbi şekildede isim vermedim en azından bi düşünsünler kişisel olarak konuştummu?[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF [Bu mesaj Gwindon tarafından 20 Ocak 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar