shapshal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yavaş gelin :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 İndianadan cacık olmaz.şampiyon biziz lay lay lay..[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB San Antonio Spurs Fan [Bu mesaj -Kobe- tarafından 12 Ocak 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 siz kimsiniz? nickin lakers diyo imzan san antonio diyo :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 spurslü o ezik genç:P[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 şu forumda bi tane vasat takım tutan adam yok mu :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kumadam var celticsi tutuyor.. ben daha sezon başlamadan orlandoyu tutuyordum zaten güçlüyü falan tutuyorsun demeyin..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 İyi hücum yapan deil iyi savunma yapan şampiyon olur[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bu arada memphis maçını kazandı indiana 96-95'ti sanırım... Son saniyelerde Jermaine O'neal 2 serbes atıştan sayı buldu.. 4.5 saniye kala memphis hücuma çıktı topu gasol'e verdiler.. Jermaine 2 kere blokladı topunu son saniyede indiana galip geldi... Bomba gibi geliyolar cidden said: shapshal, 13 Ocak 2005 20:58 tarihinde demiş ki: şu forumda bi tane vasat takım tutan adam yok mu :D Charlote'yi tutuyorum oldumu :) Şaka bi yana Miami :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: screamer, 13 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki: İyi hücum yapan deil iyi savunma yapan şampiyon olur bu yalan bu arada..bunu bi tek detroit yaptı..lakers gayet iyi savunma yapmıyordu bence[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Gilean, 13 Ocak 2005 22:11 tarihinde demiş ki: said: screamer, 13 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki: İyi hücum yapan deil iyi savunma yapan şampiyon olur bu yalan bu arada..bunu bi tek detroit yaptı..lakers gayet iyi savunma yapmıyordu bence Dha ne yapsınlar Shaq ın 3 sn koridorunda olması zaten katliam ayrıca Kobe de Nba ın sayılı savunmacılarından[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sanırım şuanda nbain en iyi savunma yapan takımı spurs?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: screamer, 13 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: said: Gilean, 13 Ocak 2005 22:11 tarihinde demiş ki: said: screamer, 13 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki: İyi hücum yapan deil iyi savunma yapan şampiyon olur bu yalan bu arada..bunu bi tek detroit yaptı..lakers gayet iyi savunma yapmıyordu bence Dha ne yapsınlar Shaq ın 3 sn koridorunda olması zaten katliam ayrıca Kobe de Nba ın sayılı savunmacılarından hay allahım..shaqten tamam korkuolarda herkes de korkmuo..zaten spurs ööle yenio lakersı..duncan var..kobe nerden sayılı savunmacı ya?[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Phil Jackson zamanlarını hatırlar karşı takımın en iyi oyuncusunu mümken mertebe pg ını Kobe savunurdu ki kobe maç başına steal 01 - 02 de 2.21 şimdi sen bu adama savunmacı değil mi diyorsun[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 abi iyi savunma yapıp da atağa çıkamamak da iyi bişey deil ki. yani hep savunma yapıp atak yapamayan takımlar da arada eriyo..demek ki dengeli olmalıymış :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hay allahım..her top çalan iyi savunmacı mı oluyo..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Kobe Bryant * Selected to the 2001-2002 All-Defensive Second Team * Selected to the 1999-2000 NBA All-Defensive First Team and named to the 1999-2000 NBA All-Interview Second Team[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 abi tabiiki biliyoruz onları da ben onların gerçekçei verildiğini düşünmüyorum da ondan..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 gilean afedersin "nba'de savunma yaparak tek şamp olan takım detroit" diyerek ve "kobe nası iyi bir savunmacı ki" diyerek pek yanlış şeyler söylemişin kobe'nin sadece hücumda ayakları çabuk diil. defansta da süper çabuk. çok iyi hücum faul yaptırıyor, çok iyi top çalıyor. bi de defans yaparak spurs 2 kere şampiyon oldu.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Brytant'ın top çalması haricinde defansta pek iyi değil..[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 boston ın döneminde bill russel ın savunması şampiyonluklarında çok büyük bir etkendi bostonın savunmasız olmuo.genelde her takım atıo sayı 90-100 arası ama önemli olan savunma[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: -Kobe-, 13 Ocak 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Brytant'ın top çalması haricinde defansta pek iyi değil.. o kim?? Ayrıca top çalmasının yanı sıra çokta iyi bi savunmacı.. En az Hücum yönü kadar iyi bi savunması var..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Gilean, 13 Ocak 2005 22:21 tarihinde demiş ki: kobe nerden sayılı savunmacı ya? Ne yaptın sen ya.Adam kaçkere en iyi savunma 5'ine seçildi.Kobe varya adamı sahadan SİLER DARMADAĞIN EDER.[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 başka nba ve kobe varmı buralarda yoksa ayrı insanlardanmı bahsedioruz.. Veyada siz laf olsun kobeyi karalamak içinmi savunma yönü yok diyosunz?? Adam hücumunuda yapıo savunmasınıda krallar gibi...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: RonaldinhO, 14 Ocak 2005 17:14 tarihinde demiş ki: said: Gilean, 13 Ocak 2005 22:21 tarihinde demiş ki: kobe nerden sayılı savunmacı ya? Ne yaptın sen ya.Adam kaçkere en iyi savunma 5'ine seçildi.Kobe varya adamı sahadan SİLER DARMADAĞIN EDER. gelsin t- maci tutsun koçum benim..neyse boş muhabbet oldu ben sustum..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kobe tutacagini bilir...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar