Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayramlaşalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkesin bayramı kutlu olsun .[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
said:
Shagrath, 14 Kasım 2004 13:04 tarihinde demiş ki:
butun patilerin bayramı kutlu mutlu olsun ıı bayramlar fazla şeker yemeyın :P

disleriniz çurur yoksa[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Mesaj tarihi:
Herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bir kere daha up'lamanın zamanı qeldi..

Tum patı aılesının bayramını kutlar buyuklerımın ellerını oper kucuklerımın qozlerını oper nıce topıc uplamalara derim..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
herkese iyi bayramlar...herşey gönlünüzce olsun...[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
efenim saglıklı mesut ve güzel bayramlar[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
Paristeki arkadaslar icin ; sabah namazina mutaken hepimiz umraniye merkez kilisesinde olucaz .. Bagislarinizi benim adima yapabilirsiniz ...[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Mesaj tarihi:
Herkese iyi bayramlar :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
tüm Paticik ailesine mutlu bayramlar diler küçük patilerin gözlerinden büyüklerinse ellerinden öperim...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
Herkezin bayramını kutlarım 3 gün yokum koskoca 3 gün sizlerden ayrı kalmak çok koyuyor bana.

Herkes kendine iyi baksın aslında bayram paralarını biriktirip bulu$mada birine versek oda gitse tsunami ye yatırsa?

ps : gene sacmaladım :)[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme

[b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
  • Yeni Oluştur...