fotosentez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cumartesi akşamları elmavizyonda cenkbeyle erdembeyin görünyülü geyik muhabbeti oluyor bence çok kıyak ve komik :tebrikz:[signature][hline]''bir gün herkes fenerli olcak'' lafı çok doğru ama devamı olursa:''diğer 364 gün herkes galatasaraylı olcak'' :tebrikz:
fotosentez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bi kişi yazsa ölcem yane bu ne beah[signature][hline]''bir gün herkes fenerli olcak'' lafı çok doğru ama devamı olursa:''diğer 364 gün herkes galatasaraylı olcak'' :tebrikz:
fotosentez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bence enteldantel yane sallah bi chanel ama o program manyak geyik zeytin çekirdeği en tasarruflu nası tükürülür onu anlatıyolar[signature][hline]''bir gün herkes fenerli olcak'' lafı çok doğru ama devamı olursa:''diğer 364 gün herkes galatasaraylı olcak'' :tebrikz:
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 digiturk kanali efendim. hos bir kanal. hicbisiy bulamadigim zamanlarda bakiyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Way Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 pencapli yesil panter efsanedir.. yani 1 saat program yapıyolar 1 saat boyunca nasıl bir geyiktir hayatimda bole geyik yapan insanlari gormedim gercekten cok komik fırsat oldukca izliyorum..
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben daha komiim[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 o hangi kanal yaw..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=42371 ayrıca digiturk olmadığı için hatırladıkça küfrederim kendi kendime... elma tv keşke normal yayında da olsa örneğin kablolu yayın vs[signature][hline]Beş Hececiler
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: _-Sturm-_, 20 Ocak 2005 00:06 tarihinde demiş ki: Harika insanlardır.. Bonus kart reklamlarında saçmalayanlar onlardır.. G.O.R.A da bir bölümde varlar.. Best TV de tanıştım onlarla, hala da severek izliyorum.. NTV de galiba arada spor yorumları yapıyorlar bir de galiba :) gorada nerde var ya? NTV Radyoda çıkıyorlar he rakşam[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ya arada bir komik oluyorlar da fazla cıvıklar, bazen bayıyorlar...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 gora da karakter tahliil yapan ikili onlar. "asabi" diyenler.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 neyse işte :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Way Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 radyo da programları da var..bence cidden komik adamlar 1 saat geyik yapmayi herkes beceremez..yani adamlari 1 saat dinledikten sora program bitince ne diyo bunlar ya diyip kahkalarla gulme krizleri gecirdigim cok olmustur..tek eksikleri reklamlarini yapamamlari ve sadece diigturk u olanlarin izlemesi vs.. simdi + larına gelince resmen sacmalamari..cem yılmaz kendi show unda yasadıklarını guncellestirerek anlatiyo gulduruyo ama bu adamların yaptıgı her hafta ayrı bi geyik bularak konusmalari bunu da herkes yapamaz bence..islerini cok ii yapıyolar ama bence emeklerinin karsılıgını alamiyolar..kendi reklamlarini ii yapabilseler baya seyirci toplarlar bence.. bu arada konu acılmısken soyleyeyim elmavizyon gercekten cok guzel bi kanal hele ünlü dizi oyuncularının falan 1 gununu gosteriyolar gercekten cok guzel oluyo..
duende Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 tamamen sacmalayan ama konik olan insanlar izleyecek daha iyi bişi yoksa izlenir alın size 2 tane cingılının sozleri pisicik pisicik sen manyaksın hatta birazda ruh hastasısın ne olur uzak dur benden nefret ediyoprum senden ya da kısa kalın bir yolxda yuruyorum gunduzgece iki kafalı bir panda yuruyorum gunduz gece[signature][hline]slash kotu solo yazmaz
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Sevdiğim saydığım zevkle izlediğim şahsiyetler. Radyoda tanıştım kendileriyle TV de izlemek daha bir eylenceli geliyor.
Öne çıkan mesajlar