barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Yeni kasa aldım 500r. dün parçaları sök, temizle tak olayına başladım. Herşey iyi güzel ama kasanın arkasında, anakart arka io panel ile kasa arasında boşluk kalıyor. anakart oturdu. tam olarak aşağıdaki gibi. http://i.imgur.com/iLgplPC.png baya baya boşluk var. parmağım filan giriyor rahatça. Bu sizde de böyle mi? hani oturmadı diyeceğim. oturdu lap diye. oturmasa zaten hafif önde kalır, yamuk kalır filan. vidalar da çok rahat döndü. böyle boşluk kalmasının bir anlamı yok. deli gibi toz girer. ne bok yicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 eve gidince bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 çok sevinirim ya. ben de akşam bir foto çekeyim koyarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 değiştirmeyeceksen çok kolay bir şekilde kapatırsın orayı sert bir kartonla içeriden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 abi 500 lira kasa alıp, kartonla mı kapatıcam ya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 değiştirmeyeceksen dedim zaten iade edemiyorsan veya değişim kabul etmiyorlarsa tamamen kapatırsın ne toz girer ne de gözün görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 parça eksik çıkmış olabilir bende öyle olmuştu değiştirmiştim kasamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ya garip ama cidden. az biraz değil. nerdeyse elimi sokacam oradan.%75 filan daha geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Şu fotoda belli oluyo mu boşluk kalan yer? http://cwsmgmt.corsair.com/media/catalog/product/5/0/500r_side_open_b_1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Tam olarak neresinde bu boşluk anlamadı ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 http://i.imgur.com/7wI28l4.png kırmızı ile çizdiğim yer boş kaldı. bildiğin parmağım girebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 o kadar toz fan izgrasindan da girer..dert etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 abi o ana kartın o kaplaması ile alakalı dğeil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 oraya çizemedim. öyle dar değil benim çizdiğim gibi. rahat rahat parmağım giriyor oradan öyle diyim. zorlasam elim girecek nerdeyse. bu arada io panel metali çıktı mı kasanızdan sizin? benden çıkmadı da. eski anakarttakini kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 anakart aynasının kısa kenarı kaç mm.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Llama said: abi o ana kartın o kaplaması ile alakalı dğeil mi abi standart olması lazım o arka panel her anakartta. 2 cm fark etmez yani. karatan said: anakart aynasının kısa kenarı kaç mm.? bakmam lazım eve gidince. ama io panelin kısa kenarını soruyorsun değil mi? barbu said: bu arada io panel metali çıktı mı kasanızdan sizin? benden çıkmadı da. eski anakarttakini kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 2 gün evvel sattım bu kasadan. Şu an elimde yok bakamıyorum ama hani corsair kalitesini de düşününce kasada pek bir sorun olacağı ihtimali gelmiyor. Acaba anakart vidalarını eksik taktığın için anakart biraz aşağı seviyede durup o boşluğu oluşturabilir mi diye düşünüyorum. Bir de bir şekilde anakart aynası kısa filan olmalı. Form factor ile alakalı bir şey mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 kasalardan çıkmaması lazım o panellerin her kart değişik düzen var neye göre çıkacak ki panel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 lan acaba metalini takmadım da taktım diye mi hatırlıyorum. Dün gece yarısı yaptım. bir bakayım akşam. güncellerim konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 karatan'ın dediği gibi anakartı tam oturtamamışındır şu aleti falan kullana bilirsin http://4.bp.blogspot.com/-GR45uiTO9GY/UZz8wWCYJYI/AAAAAAAAAAM/1xl5ih2wmVw/s1600/Ekran+Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 yok anakart tam oturdu. daha vidalamadan bile oynamıyordu öyle diyim. geçti lök diye. Neyse bir daha bakayım eve gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 anakartın modeli nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ga-z68xp-ud5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 o panel kapağı tam oturmamıştır başka nedeni olamaz. standart o kesimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar