Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

corsair 500r kasası olanlar yardım plz

barbu

Öne çıkan mesajlar

Yeni kasa aldım 500r. dün parçaları sök, temizle tak olayına başladım. Herşey iyi güzel ama kasanın arkasında, anakart arka io panel ile kasa arasında boşluk kalıyor. anakart oturdu. tam olarak aşağıdaki gibi.

http://i.imgur.com/iLgplPC.png

baya baya boşluk var. parmağım filan giriyor rahatça.

Bu sizde de böyle mi? hani oturmadı diyeceğim. oturdu lap diye. oturmasa zaten hafif önde kalır, yamuk kalır filan. vidalar da çok rahat döndü.

böyle boşluk kalmasının bir anlamı yok. deli gibi toz girer. ne bok yicez.
Sosyal ağlarda paylaş

oraya çizemedim. öyle dar değil benim çizdiğim gibi. rahat rahat parmağım giriyor oradan öyle diyim. zorlasam elim girecek nerdeyse.

bu arada io panel metali çıktı mı kasanızdan sizin? benden çıkmadı da. eski anakarttakini kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

abi o ana kartın o kaplaması ile alakalı dğeil mi

abi standart olması lazım o arka panel her anakartta. 2 cm fark etmez yani.

karatan said:

anakart aynasının kısa kenarı kaç mm.?

bakmam lazım eve gidince. ama io panelin kısa kenarını soruyorsun değil mi?

barbu said:

bu arada io panel metali çıktı mı kasanızdan sizin? benden çıkmadı da. eski anakarttakini kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün evvel sattım bu kasadan. Şu an elimde yok bakamıyorum ama hani corsair kalitesini de düşününce kasada pek bir sorun olacağı ihtimali gelmiyor.
Acaba anakart vidalarını eksik taktığın için anakart biraz aşağı seviyede durup o boşluğu oluşturabilir mi diye düşünüyorum.
Bir de bir şekilde anakart aynası kısa filan olmalı. Form factor ile alakalı bir şey mi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...