sardalya Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Piyasasi nedir bu konsollarin bir fikrim yok ama Teknosa'da 300 TL'lik indirim kazanmisim. Akasya magazasina sordum Xbox One+4 oyun(fifa15) 1299 TL'ye geliyor. Gideri var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Sadece xbox one'da gecerli ise yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Evet sadece xbox one maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Garanti bankasi 9 11 mart arasinda internet subesine giren milyorlarca kisiye atti o mesaji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Herkese vermişler galiba, geçen arkadaş da xbox one alayım mı indirim çıktı falan diye soruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Ben girmedim garanti şubesine bana da attilar herkeste var yani o kod zor bulunan bisey degil. zaten hepsiburada falan 1450 lira xboxone indirim 150 lira aslinda 300 degil sdssdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Olsun o kendisini uyak sanmis parayla kerizlemeye calisiyor insanlari. Edit: Gerci bilmemiz gerekirdi balik bastan kokarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Fakirlik balığa herşeyi yaptırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 He yav uyanik sandim o yuzden feedbackin gelebilecegi yere actim sahibinden'den falan once di mi? Geldigi gun akasyadaydim gittim sordum: yok oyle bir indirim size ozeldir dediler, google'da da 5 dk icinde 1400 asagisina bulamadim dandik bir site haricinde, onda da oyunlar yoktur muhtemelen, buraya actim. Yaptigin sey cok terbiyesizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Feedback istiyorsan pazar alanina acmazsin boyle bir hede geldi sizde de var mi yoksa nadir cikan birsey mi diye sorarsin. Ayrica google en kabasindan "teknosa xbox one 300TL indirim" yazsan bile sayfalarca sonuc cikiyor. Hani burasi dh olsa belki yerdik ama pati burasi ya millet bogazicinde topluluga konusma vs yapiyor. Hic yakistiramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 adam sormuş ztn gideri varmı diye.hemen linç ayıp valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Tamam ben de diyorum ki burada olmaz o is dh olsa belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 bende var kod bugun garanti verdi isteyene veririm beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 got axd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar