Shikamaru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Arkadaşlar en fazla kendinizle nezaman gurur duydunuz ? fotograflada gösterebilirsiniz. Benim geçen sene düzenlenen okullar arası müzik yarışmasında aldıgım 3. lük tü :) S.O.A.D Chop suey söylemiştim (Solisttim) Ödülü elinde tutan benim :D bide bu fotografımla gurur duyuyorum :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ben kendimle hiç gurur duymadım rezilim berbatım öküzüm doğru dürüst hiç bişi yapmadım hayatım boyunca :)[signature][hline]Beş Hececiler
Shikamaru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yapma be bone ben senin forumdaki yazılarını okuyorum ama sen okadarda boş bir insan değilsin kesin seninde kendinle gurur duydugun bir anın,haraketin vardır[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 zeplinimi yaptığım zaman bilgisayar masamın tasarlayıp bitirdiğim ve über olduğunu gördüüm zaman gibi ama büyük olayım yok olsa keşke[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bu KASDAV değil sanırım ? One'ı kulaktan çıkarttığımda kendimle cidden gurur duymuştum (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
screamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Son Devre dersini uyumadan geçirdimde baya kendimle gurur duydum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bugün süper bir tak1m elbise ve italyan tipi ayakkab1m1 giyip saç1m1 kravat1 1 tAKIP AYnan1n kars1n1na gectigimde gurur duydum kendimle[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
elexaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bnde 2 senedir sınıfta kalmıorm hep ikmalde weriorm dersleri gurur werici[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz
narin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Panthéon Sorbonne a kabul edildigim zaman ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Yarım kavanoz sivri biber turşusu yedikten sonraki sabah hepsini kıçım patlatmadan çıkarttığım zaman manyak bi şekilde gururlandım (ciddi)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 çok sexisin Shikamaru benimle evlenirmisin?[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ben gurur duyduğum değilde yıkıldığım anın fotoğrafını gönderiyorum bu savaşı göremediğim için kendimden nefret ediyorum :/[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF
NightLord Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Her başarılı wc seferinden sonra kendimle gurur duyarım...[signature][hline]Kiss My Ass You Cannot Pass [Bu mesaj NightLord tarafından 20 Ocak 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Shikamaru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: kturumtay, 20 Ocak 2005 20:45 tarihinde demiş ki: çok sexisin Shikamaru benimle evlenirmisin? nihuahahah Benim sevdiğim var olmaz :P[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Lgs olayını kazandığımda gurur duymuştum :p Onun harici hiç gurur duymadım kendimle :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Öne çıkan mesajlar