Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendinizle En fazla gurur duydugunuz an

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaşlar en fazla kendinizle nezaman gurur duydunuz ? fotograflada gösterebilirsiniz. Benim geçen sene düzenlenen okullar arası müzik yarışmasında aldıgım 3. lük tü :) S.O.A.D Chop suey söylemiştim (Solisttim)

Ödülü elinde tutan benim :D

bide bu fotografımla gurur duyuyorum :D
[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon

Mesaj tarihi:
ben kendimle hiç gurur duymadım
rezilim berbatım öküzüm
doğru dürüst hiç bişi yapmadım hayatım boyunca :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
yapma be bone ben senin forumdaki yazılarını okuyorum ama sen okadarda boş bir insan değilsin kesin seninde kendinle gurur duydugun bir anın,haraketin vardır[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Mesaj tarihi:
Bu KASDAV değil sanırım ?

One'ı kulaktan çıkarttığımda kendimle cidden gurur duymuştum (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
Son Devre dersini uyumadan geçirdimde baya kendimle gurur duydum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
bugün süper bir tak1m elbise ve italyan tipi ayakkab1m1 giyip saç1m1 kravat1 1 tAKIP AYnan1n kars1n1na gectigimde gurur duydum kendimle[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Mesaj tarihi:
Yarım kavanoz sivri biber turşusu yedikten sonraki sabah hepsini kıçım patlatmadan çıkarttığım zaman manyak bi şekilde gururlandım (ciddi)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
çok sexisin Shikamaru benimle evlenirmisin?[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki:
çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
Mesaj tarihi:

ben gurur duyduğum değilde yıkıldığım anın fotoğrafını gönderiyorum

bu savaşı göremediğim için kendimden nefret ediyorum :/[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4443(yarı master)
FRF

Mesaj tarihi:
Her başarılı wc seferinden sonra kendimle gurur duyarım...[signature][hline]Kiss My Ass You Cannot Pass

[Bu mesaj NightLord tarafından 20 Ocak 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
kturumtay, 20 Ocak 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
çok sexisin Shikamaru benimle evlenirmisin?

nihuahahah Benim sevdiğim var olmaz :P[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Mesaj tarihi:
Lgs olayını kazandığımda gurur duymuştum :p Onun harici hiç gurur duymadım kendimle :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
  • Yeni Oluştur...