Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Truffy 2005 Takvim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ankarada arıyosan armadanın en alt katında ki oyuncakcıda var..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
Kütahya da arıyorsan yok :([signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
Qu'est-ce truffy?

si vous recherchez un truffy calandrez à Paris, vous devriez savoir qu'il n'y a aucun truffy calandrent[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
sanırım o takvimlerde yok artık. o kadar komik olmasa da lösevin benzer bi takvimi var yapıştırmalı fln şirin bir şey. ankara armada'nın alt katında standı vardı ben ordan aldım başka yerlerde de stantları olması lazım.
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 19 Ocak 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
Qu'est-ce truffy?

si vous recherchez un truffy calandrez à Paris, vous devriez savoir qu'il n'y a aucun truffy calandrent

Si ; il y en a ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Mesaj tarihi:
böle kesın cicili bicili bişidir :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Mesaj tarihi:
said:
Qu'est-ce truffy?

si vous recherchez un truffy calandrez à Paris, vous devriez savoir qu'il n'y a aucun truffy calandrent

babacum ben de senin[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E
Mesaj tarihi:
said:
Qu'est-ce truffy?

calandrent ne babacum :P
calandrier olmasın o :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Mesaj tarihi:
ankaradakini örendiğim ii oldu ben senelerdir arıorum ama nereye gittiğsem heryer truffy battı artık takvimn yapmıo dediler :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
  • Yeni Oluştur...