RamsesII Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 -Deno- said: o değil de wishmaster'ın bir arkadaşı var. ben böyle bir şey görmedim gerçekten. Wishmasterın çok arkadaşı var öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ya ama bir tanesi cidden o ne öyle yani bak konuşamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 RamsesII said: -Deno- said: o değil de wishmaster'ın bir arkadaşı var. ben böyle bir şey görmedim gerçekten. Wishmasterın çok arkadaşı var öyle... -Deno- said: ya ama bir tanesi cidden o ne öyle yani bak konuşamıyorum Lan adım geçmiş haberim yok. Deno sen nerden biliyosun benim arkadaşlarımı? Öm ile söyle bakayım hangisinden bahsediyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ya işte büyük. kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 şimdi kuzeni falan çıkacak lel neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Eski sevgilimden bahsediyosun büyük ihtimal. Kapayalım bence de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yok o değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Olm ayip lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 aquila said: belki adamin kalesi var. senin yüzünden güldüm ve burnumdan çıkmaması gereken sümüklerim dışarı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 op'ye dönecek olursak; karaktersizin tekiymiş. gene de edersen et de diyemezsin, büyük vicdan azabı gerçekten öyle bişi yaparsa. konuşmanın boyutunu ve ciddiyetini maksimuma çıkarıp, her türlü onun yanında olacağını söyleyebilirsin. görüşmeyi ve konuşmayı minimuma indirirsin ama kesmezsin. kız bir şekilde desteğini hissetmeli yani. hayatını da 'aman kız ya ters bi hareket yaparsa' diye harcama kesinlikle. ailesiyle falan konuşmayı denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar