ivy Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Çekip karşına düzgünce konuş, onunla mutlu olmadığını, böyle yaptığı sürece ondan daha da uzaklaştığını, sadece onun istemesiyle bir ilişki sürdürülemeyeceğini anlat. Çok net ve açık ol. Sonra da tamamen tüm bağını kopar. Ne demek intihar etmek ya kaç yaşında kız 13 mü? Gerekirse kızın yakın bir kız arkadaşıyla falan konuş. Böyle saçma iş mi olur, biri seni istemiyorsa istemiyordur. Dürüst ol açıkça konuş. İntihar da etmez, büyük ihtimalle teşebbüs eder, hiç oralı olma. Mesajlarına cevap verme. Evine gelirse de dinle sonra da açık ve netliğini tekrar et. Elbet sıkılır bunalır. Iyyy o ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 aquila said: altina minder koy. koyma. Frantic said: üstüne kuma getir. getirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 evine gelirse sevişirler yalan olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Kurtulmak istiyorsa sevişmeyecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 e ne anladımki o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Abim buna benzer bir şey yaşamıştı. Kız beni arayıp abimi kötülüyordu. Evi arayıp oğlunuzdan hamileyim falan diyordu. Eve gelinlik falan yolluyordu ay çok fenaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 http://i.imgur.com/86sZSUr.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 eve gelinlik yollamak ? mikrodalga yollasaymis bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Neyse ki şimdi mutlular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 ivy said: Abim buna benzer bir şey yaşamıştı. Kız beni arayıp abimi kötülüyordu. Evi arayıp oğlunuzdan hamileyim falan diyordu. Eve gelinlik falan yolluyordu ay çok fenaydı. eve gelinlik yollamak ? DAFU ivy said: Neyse ki şimdi mutlular. MUTLULARRRR WHAAAAAAAAAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Ben de bana geldi o gelinlik sanmıştım çok utanmıştım ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 E mecburen evlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Yani gerçekten hamile mi bırakmış ? mecburen ? aslkfjaslkfsa bi dk bide gelinlik sana geldimi sandın LAAN! Nası bi kafa bu ? niye bi gelinlik yollansın bi eve Hangi Mantık hangi kültür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 kazi kazan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Şaka yapıyorum evlenmedi tabiki. Hamile de bırakmamış. Ama kız deliydi, şimdi üstüne alınmasın Adanalı kızlar ama Adanalıydı. Adı da Cemreydi. 1 yıl falan uğraştık. Hostes oluyorum diye mesaj atıyordu, hostes kıyafetleriyle fotoğraf atıyordu. Sonra pilot oluyorum diyordu yaka kartının fotoğrafını atıyordu. Çok deli bir kızdı sağolsun, annemin çalıştığı okula gidip bakın karnıma dokunun burada oğlunuzun bebeği var falan diyordu. Kız Adana'da yaşıyordu, abim İstanbul'da, biz de Ankara'daydık o sıralar. Babama facebooktan mesaj atıp lütfen beni bir kere dinleyin diyordu, babama hallencekti galiba. 88liyim demişti, 91li çıkmıştı. Mahkemede öğrendik yaşını. Ah Cemreciğim, ne yapıyor acaba şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 abinin çocuğuna bakıyor tek başına, vicdansızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Editor said: bi dk bide gelinlik sana geldimi sandın LAAN! Nası bi kafa bu ? niye bi gelinlik yollansın bi eve Hangi Mantık hangi kültür :) Editörcüm bak sana özel açıklama yapacağım. Tane tane yazacağım. Abim bizimle yaşamıyordu. Ben annem babam yaşıyorduk. Eve kargo geldi, isimsiz. İçinde de gelinlik. Babam da doğal olarak bana baktı. Anneme ya da babama gelmesi gibi bir durumdansa bana gelme ihtimali daha yüksekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 ivy ne vicdansızmışsınız çocukla tek başına bıraktınız kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Abimle ayrılalı 5 ay olmuştu hamileyim diye çıktığı sırada. Gelinlik gönderdiğinde 8 aydır ayrılardı. Mahkemede 1 yılı geçmişti ayrılalı ama çocuk yoktu. Kız hep hamileydi. Bi doğuramadı. Belki hala hamiledir. Kız çok güzeldi bu arada. İlgilenen varsa kızın facebookunu vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 ivy said: Editor said: bi dk bide gelinlik sana geldimi sandın LAAN! Nası bi kafa bu ? niye bi gelinlik yollansın bi eve Hangi Mantık hangi kültür :) Editörcüm bak sana özel açıklama yapacağım. Tane tane yazacağım. Abim bizimle yaşamıyordu. Ben annem babam yaşıyorduk. Eve kargo geldi, isimsiz. İçinde de gelinlik. Babam da doğal olarak bana baktı. Anneme ya da babama gelmesi gibi bir durumdansa bana gelme ihtimali daha yüksekti. Yav çiçekmi bu ? Niye Gelinlik gelsin bi insana hahhaha :) Ee sonra Çok iyi bi story bu ya Hayır şimdi Mahkeme var dedin Mahkeme ne mahkemesi Çocuğu veraseti içinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Bu başlığı gördükçe aklıma hep intizar şarkısı geliyor nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Eve kargoyla gelinlik gelmesi normal de benim üstüme alınmam mı anormal? Hakaret davasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 gelinlik yollamak hakaret mi sayılıyormuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 İçinde gelin yoksa evet hakaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar