Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

overly attached girlfriend

yloibx

Öne çıkan mesajlar

inc +1

abi al karşına konuş en mantıklısı bu. benim sana karşı hislerim eskisi gibi değil değerlisin vs. ama benim için artık ilişki çekilmez bir hal aldı de. ne bileyim şuan bu ilişkinin devam ediyor olması ki bana göre bu artık bir ilişki değil senin kendine zarar verme ihtimalin diyebilirsin. bu şekilde bir ilişki yaşamak istiyor musun ya da bana bunu yapıcak mısın gerçekten falan dersin. özellikle kurtarılabilir bir ilişki görmüyorum hatta ihtimal varsa da kurtarmak istemiyorum denilebilir. sen bu şartlar altında bir ilişki yaşamak ister misin falan...

şayet sahip olduğu psikolojik sorun kızın mantığını kullanmasına tamamen engelse işe yaramaz tabi. ama az da olsa akılcı yaklaşabilmesini sağlayabilirsen olgun bir şekilde konuşarak işe yarar zannediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

"Karşına al konuş" çok uzaktan bir tavsiye abi, yaşanmadan bilinmiyor bu işler. Ben de aynı tavsiyeyi veriyordum da karıyı gördükçe hayret üstüne hayret etmiştim yani.

Bizim Pati ahalisinden ismini vermek istemediğim bir arkadaşın başına musallat olduydu da bir tanesi yakın zamana kadar. Hatunu her yerden blockla engelle telefonlarına çıkma falan, hikaye. Fiziksel olarak tek tek evini, eşini dostunu, iş yerini, takıldığın mekanları geziyor. Ne kadar arkadaşının Facebook'unu ya da telefonunu biliyorsa hepsine "xx'e ulaşamıyorum acil bir durum var da" diye yem atıp aratıyor. Sokakta yakalasa peşinden ayrılmıyor, ağlıyor bağırıyor çağırıyor. İntihar etmekle tehdit edip (bizimki de inanıyor) sokak ortasında olay çıkarıyor. İnanamazsınız lan ne değişik hikayelerdi. Kaç kere bizim eve sakladım adamı, orayı bilmiyor diye.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

pisliğe vurcan iyice
arkadaşımla beraber olsana benim hoşuma gider üçlü falan yapalım mı diyebilirsin

yav said:

insan gibi ayrılabilse açmazdı böyle başlık ya
ben biliyom biraz bu mevzuyu, dediğimde de çok ciddiydim :D

adam, kiza goz koymus bile
Sosyal ağlarda paylaş

intihar kartini oynadigi zaman "bende dayanamiyorum artik hadi beraber ediyoruz" diyip ciddi ciddi plan yapmaya vs basla, son noktaya kadar buyuk ciddiyetle gotur isi (placebo ilac en iyisi) elbet panik olup kendi kacicaktir

iki dakikada bir ilgi cekmek icin intihar kartini oyniyan birinin gercekte oyle bir niyeti yoktur zaten, ha ters teperse ve ciddi ciddi son noktaya kadar gelirse ariyorsun direk deli gomlegi giydirip goturuyorlar hastaneye, tanidigim 2 kisinin basina geldi ordan biliyorum. biri 15 gun digeri 2 aya yakin yatti hastanede
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

insan gibi ayrılabilse açmazdı böyle başlık ya
ben biliyom biraz bu mevzuyu, dediğimde de çok ciddiydim :D

Baggio said:

"Karşına al konuş" çok uzaktan bir tavsiye abi, yaşanmadan bilinmiyor bu işler. Ben de aynı tavsiyeyi veriyordum da karıyı gördükçe hayret üstüne hayret etmiştim yani.

Bizim Pati ahalisinden ismini vermek istemediğim bir arkadaşın başına musallat olduydu da bir tanesi yakın zamana kadar. Hatunu her yerden blockla engelle telefonlarına çıkma falan, hikaye. Fiziksel olarak tek tek evini, eşini dostunu, iş yerini, takıldığın mekanları geziyor. Ne kadar arkadaşının Facebook'unu ya da telefonunu biliyorsa hepsine "xx'e (yav'a) ulaşamıyorum acil bir durum var da" diye yem atıp aratıyor. Sokakta yakalasa peşinden ayrılmıyor, ağlıyor bağırıyor çağırıyor. İntihar etmekle tehdit edip (bizimki de inanıyor) sokak ortasında olay çıkarıyor. İnanamazsınız lan ne değişik hikayelerdi. Kaç kere bizim eve sakladım adamı, orayı bilmiyor diye.

offf asdfasd

yav sen nasıl kurtuldun? pisliğe vurmak derken tam olarak ne yaptın?
Sosyal ağlarda paylaş

bir arkadaşımda da vardı böyle, uzak ilişkiydi bir de.çocuk ayrıldı kız psikopata bağladı, evini filan arıyordu, aynen mesaj atıyordu bana acil bişey var ulaşamıyorum filan diye.arkadaşın adıyla sahte face profili açıp öpüşmeli fotoğraflarını filan koyuyordu, arkadaşın yeni sevgilisine mesaj atıyordu.aralarında 1000 km varken bile, bir kaç yıl sürdü vazgeçmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...