di Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Ahali hayvana baglamis yine. Haliyle su; Esh said: ...kimse yesilay degil de, insan gibi ayril ayrilacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 insan gibi ayrılabilse açmazdı böyle başlık ya ben biliyom biraz bu mevzuyu, dediğimde de çok ciddiydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 oturun karsilikli ve ona karsi olan hislerinin bittigini anlat arkadas olarak onun yaninda olucagini(yalan bu sdfgh) fakat bir sevgili olarak dayanamadigini soyle intihar ederim derse sen kendimi oldururum diye beni tehdit ediyosun ama bu iliski ile beni olduruyorsun haberin yok de gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 inc +1 abi al karşına konuş en mantıklısı bu. benim sana karşı hislerim eskisi gibi değil değerlisin vs. ama benim için artık ilişki çekilmez bir hal aldı de. ne bileyim şuan bu ilişkinin devam ediyor olması ki bana göre bu artık bir ilişki değil senin kendine zarar verme ihtimalin diyebilirsin. bu şekilde bir ilişki yaşamak istiyor musun ya da bana bunu yapıcak mısın gerçekten falan dersin. özellikle kurtarılabilir bir ilişki görmüyorum hatta ihtimal varsa da kurtarmak istemiyorum denilebilir. sen bu şartlar altında bir ilişki yaşamak ister misin falan... şayet sahip olduğu psikolojik sorun kızın mantığını kullanmasına tamamen engelse işe yaramaz tabi. ama az da olsa akılcı yaklaşabilmesini sağlayabilirsen olgun bir şekilde konuşarak işe yarar zannediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 "Karşına al konuş" çok uzaktan bir tavsiye abi, yaşanmadan bilinmiyor bu işler. Ben de aynı tavsiyeyi veriyordum da karıyı gördükçe hayret üstüne hayret etmiştim yani. Bizim Pati ahalisinden ismini vermek istemediğim bir arkadaşın başına musallat olduydu da bir tanesi yakın zamana kadar. Hatunu her yerden blockla engelle telefonlarına çıkma falan, hikaye. Fiziksel olarak tek tek evini, eşini dostunu, iş yerini, takıldığın mekanları geziyor. Ne kadar arkadaşının Facebook'unu ya da telefonunu biliyorsa hepsine "xx'e ulaşamıyorum acil bir durum var da" diye yem atıp aratıyor. Sokakta yakalasa peşinden ayrılmıyor, ağlıyor bağırıyor çağırıyor. İntihar etmekle tehdit edip (bizimki de inanıyor) sokak ortasında olay çıkarıyor. İnanamazsınız lan ne değişik hikayelerdi. Kaç kere bizim eve sakladım adamı, orayı bilmiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 oha lan direk mahkemeye başvur OP hiç uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ailesiyle konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 paralyze at, üzerine duvar çek, ata bin, kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 milletin derdine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 yav said: pisliğe vurcan iyice arkadaşımla beraber olsana benim hoşuma gider üçlü falan yapalım mı diyebilirsin yav said: insan gibi ayrılabilse açmazdı böyle başlık ya ben biliyom biraz bu mevzuyu, dediğimde de çok ciddiydim :D adam, kiza goz koymus bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bırak intahar ederse etsin, böyle zayıf olursan çok üzerler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 yalniz, bela sana musallat olmus, sen niye belaya musallat olasin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 intihar kartini oynadigi zaman "bende dayanamiyorum artik hadi beraber ediyoruz" diyip ciddi ciddi plan yapmaya vs basla, son noktaya kadar buyuk ciddiyetle gotur isi (placebo ilac en iyisi) elbet panik olup kendi kacicaktir iki dakikada bir ilgi cekmek icin intihar kartini oyniyan birinin gercekte oyle bir niyeti yoktur zaten, ha ters teperse ve ciddi ciddi son noktaya kadar gelirse ariyorsun direk deli gomlegi giydirip goturuyorlar hastaneye, tanidigim 2 kisinin basina geldi ordan biliyorum. biri 15 gun digeri 2 aya yakin yatti hastanede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 cantadan silahi cikarip once kendini sonra seni vurursa gorurum o plani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 intahar kelimesi direkt kapali gozleme giriyor..sizofren olsan almiyorlar ama ole dersen icerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 yav said: insan gibi ayrılabilse açmazdı böyle başlık ya ben biliyom biraz bu mevzuyu, dediğimde de çok ciddiydim :D Baggio said: "Karşına al konuş" çok uzaktan bir tavsiye abi, yaşanmadan bilinmiyor bu işler. Ben de aynı tavsiyeyi veriyordum da karıyı gördükçe hayret üstüne hayret etmiştim yani. Bizim Pati ahalisinden ismini vermek istemediğim bir arkadaşın başına musallat olduydu da bir tanesi yakın zamana kadar. Hatunu her yerden blockla engelle telefonlarına çıkma falan, hikaye. Fiziksel olarak tek tek evini, eşini dostunu, iş yerini, takıldığın mekanları geziyor. Ne kadar arkadaşının Facebook'unu ya da telefonunu biliyorsa hepsine "xx'e (yav'a) ulaşamıyorum acil bir durum var da" diye yem atıp aratıyor. Sokakta yakalasa peşinden ayrılmıyor, ağlıyor bağırıyor çağırıyor. İntihar etmekle tehdit edip (bizimki de inanıyor) sokak ortasında olay çıkarıyor. İnanamazsınız lan ne değişik hikayelerdi. Kaç kere bizim eve sakladım adamı, orayı bilmiyor diye. offf asdfasd yav sen nasıl kurtuldun? pisliğe vurmak derken tam olarak ne yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bir arkadaşımda da vardı böyle, uzak ilişkiydi bir de.çocuk ayrıldı kız psikopata bağladı, evini filan arıyordu, aynen mesaj atıyordu bana acil bişey var ulaşamıyorum filan diye.arkadaşın adıyla sahte face profili açıp öpüşmeli fotoğraflarını filan koyuyordu, arkadaşın yeni sevgilisine mesaj atıyordu.aralarında 1000 km varken bile, bir kaç yıl sürdü vazgeçmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 arkadaş ko'dan tanışmıştı ama böyle deli çıkması normaldi o yüzden asfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Ulan şunu okuyunca geçen ay açtığım topic'ten utandım sdkfj. Ucuz atlatmışım ben. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 neyse .s.s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 benjani said: arkadaş ko'dan tanışmıştı ama böyle deli çıkması normaldi o yüzden asfad kınaytcı kız dayum http://i.ytimg.com/vi/qMHcQo23u5k/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 arkadasin cok cesurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 allahtan doğru yolu buldu, mutlu bir ilişkisi var şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 üstüne kuma getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 altina minder koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar