Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nargile

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tophane'de Osmanli Cafe var orasi guzel Nargile icin.. Tavsiye ederim. Bakirkoy'de CafeTurka acildi yeni Minder''ler vs. huzurlu, Cali$lar'da Nazar $ark Sofrasinda otantik bir ortamdada icebilirsiniz, bunlar aklima gelenler.. :)[signature][hline]a.k.a Drunken
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 15 Ocak 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
sigara süründürür nargile öldürür

bu lafi anlamiyorum ben sigara bilmemnerde nargile toprakta biter denir ama neden nargilenin ne zararı var 1-2 ayda 1 icmenin vücut ve organlar kendini yeniliyor zaten bu süre zarfında bir zararı oldugunu sanmıyorum hergün icersen o baska[signature][hline]imza, tAKA

AAL' 05
Mesaj tarihi:
Nargile sigaradan daha zararladır arkdaşlar. Nargileyi çektiğinizde su buharıda aldığınız için bu su buharı alveolleri genişleterek kana nikotinin daha fazla karışmasını sağlar. Bildiğim kararıyla bu nedenden dolayı 50 sigaraya bedeldir nargile. Benden söylemesi sonra söylemedi demeyin :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
Nargileyi herkes içemez...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Mesaj tarihi:
Sigaradan çok çok daha zararlı olduğu doğru...Nargilede en ucuz ve en uyduruk tütün kullanılmaktaymış ben 2 sene önce içtim bi kere ( bacak kdr boyumla :) denemek amaclı ama ya :) ) bence hiçte kötü diil kuzenler denemek için almıştı bence bakmıştım nası bişe die ama bence güzeldi :) yinede içmeyin çok zararlı[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...

Öhöm Öhöm ben :)

[Bu mesaj Horrible tarafından 15 Ocak 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin

sut bi karısımdır içinde suda vardır su=element sut=karısım !!!!!!!
ayrıca bende severim nargileyi gidecez arklarla da bi turlu gidemedik zaman olmadı ayrıca tophanedeki yerleri kaldıracaklarmıs ole duydum tarihi dokuyu bozuyo die[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

Mesaj tarihi:
valla bilemem bana gore hos mekan tophane de iste bu konuda ben yetkili deilim elden bişi gelmez kadıkoye akmaz herhalde cunku tophanedekiler baska bi yere sanırım sultan ahmete tasınıyo[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

Mesaj tarihi:
nargile içerken tat bekleyen insan sevmez tabi... tadı olmaz zaten bu tür şeylerin. "keyfi" olur. kafede müzik çalarken, arkadaşlarınla sohbet ederken dumanla oynamak çok keyifli oluyo. hatta şimdi film izleyebildiğin nargile kafeleri var, film izlerken falan keyfi bi ayrı oluyo. kokusu da güzel.. eğlenceli oluyo. içerken kafan da rahat oluyo vücudun da. oksijensizlikten de hafif uykun geliyo, mayışıyosun... oooh rahatını kimse bozamaz.

final sınavları bitince gittik arkadaşlarla bi güzel keyif yaptık. öyle her gün içilecek bir şey değil, çok zararlı zaten. ama 2-3 haftada bir keyif yapmak iyi oluyo.
Mesaj tarihi:
Rape rape rape rape rape rape rape rape rape rape rape rape rape rape rap...[hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 15 Ocak 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İçtiğiniz aromatik nargilelerin bildiğimiz nargileyle hiçbir alakası olamayıp, sigara imalatında kullanılan atık tütünler kullanılır genelde.

Tömbeki içeceksin.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Mesaj tarihi:
su buharı cıkıyo demis o da alveolleri genisletio demiş sutte de su olduundan buharı cıkması doaldır alveolleri acması da kacınılmazdır(o arkın teorisine gore)[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

Mesaj tarihi:
ben 2 günde bi içiyom nargileyi benim ciğerler iflas edebilir yani.......[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
:D çok içimi rahatlattın saol...[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
said:
freeedom, 15 Ocak 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
ya bilemiyorum valla zaralı olsada olmasada bence sigaradan zaralı olamaz bi kere nargile ayda 1-2 kere icilir hadi 4 kere olsun sigara her gun her dakika bi kere nargile bağımlılıkda yapmaz sıkıldın mı bırakmamak istedinmi bırakırsın gorusum zararsızdır veya cok az zararlı zaten o keyifde bu zarara değer:)

+10000000000[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

Mesaj tarihi:
said:
freeedom, 15 Ocak 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
ya bilemiyorum valla zaralı olsada olmasada bence sigaradan zaralı olamaz bi kere nargile ayda 1-2 kere icilir hadi 4 kere olsun sigara her gun her dakika bi kere nargile bağımlılıkda yapmaz sıkıldın mı bırakmamak istedinmi bırakırsın gorusum zararsızdır veya cok az zararlı zaten o keyifde bu zarara değer:)

Hyr nargile sigaradan zararlı ayrıca bağımlılıkta yapar çükü tütün sonuçta...İnsanların çok içmemesinin nedeni hem biraz pahalı(en uyduruk tütünden yapılmasına rağmen) hemde arada bir içildiği için ama sürekli içersen oda bağımlılık yapar...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:

hayat nedir biliyormusunuz? i$te bu:

Ballentines & Nargile ikilisi.. (Ballentines yerine her turlu ickide olabilir tabi.. :p)

[signature][hline]a.k.a Drunken

[Bu mesaj Dmx tarafından 16 Ocak 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Bu arada Nargile'nin alt kismina Su yerine Sut koydugunuz zaman (bazi arkada$larimiz tamamen sut dolduruyomu$ haberi geldi -oha-) tamamen sut ile doldurmayin 3/1 kadar'da su katin, Sut yagli oldugu icin icerdeki hava oranini azaltir ve ceki$inizi zorla$tirir..[signature][hline]a.k.a Drunken
  • Yeni Oluştur...