Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Mart sonunda yurtdışına yerleşeceğim için elimden çıkartmaya çalıştığım bir dizi eşya var; hızlı ve ucuz bir şekilde elimden çıkartmaya çalışıyorum. Eğer satılamazlarsa birilerine dağıtacağım veya çöpe gidecek.

Tüm fotoğrafları aşağıdaki linkten görebilirsiniz, fotoğraf başlıklarında hangi ürün olduğu yazıyor.

http://imgur.com/a/vrbpJ

Izgara - 30 TL - 1,5 yıldır kullanıyorum; garanti falan kayıp ama hiç problemsiz çalışıyor

Katı Meyve Sıkacağı - 25 TL - Sonradan mantıksız bir ürün olduğuna karar verdiğim için kullanmadım; toplamda 10 defa kullanılmamış olabilir, sıkıntısız çalışıyor. Garanti falan yok tabi.

Mixer - 40 TL - Tamamen kablosuz mixer, öyle bir güzelliği var. 3-4 defa kullandım, 6-7 aylık ürün. Sıkıntısı şu: Şarjını dolu tutmanız gerekiyor, birkaç defa en lazım olduğu anda şarj etmediğim için yarı yolda bıraktı sdf.

Halı Saha Ayakkabısı - Verilik - 44 numara, 5-6 defadan fazla kullanılmadı; temizlenip kullanılabilir.

İstanbul /Erenköy tarafında minibüs caddesinde oturuyorum; sadece bu bölgede teslim edebilirim isteyen olursa. 20 Mart'a kadar satmamış olduklarım arkadaşlara veye çöpe gidiyor.

Özel mesaj veya yigitarda et gmail nokta com ' dan ulaşabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
abi yurtdışına çıkıyon ve elden çıkarttığın eşyalar bunlar mı? almanyaya fabrikada çalışmaya mı gidiyon asdfd

burda ne yurtdışına gidenler gördük hepsi xboxlar, laptoplar entel dantel kitaplar çıkardılar elden... birde şu listeye bak
  • Yeni Oluştur...