ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Selamlar, Mart sonunda yurtdışına yerleşeceğim için elimden çıkartmaya çalıştığım bir dizi eşya var; hızlı ve ucuz bir şekilde elimden çıkartmaya çalışıyorum. Eğer satılamazlarsa birilerine dağıtacağım veya çöpe gidecek. Tüm fotoğrafları aşağıdaki linkten görebilirsiniz, fotoğraf başlıklarında hangi ürün olduğu yazıyor. http://imgur.com/a/vrbpJ Izgara - 30 TL - 1,5 yıldır kullanıyorum; garanti falan kayıp ama hiç problemsiz çalışıyor Katı Meyve Sıkacağı - 25 TL - Sonradan mantıksız bir ürün olduğuna karar verdiğim için kullanmadım; toplamda 10 defa kullanılmamış olabilir, sıkıntısız çalışıyor. Garanti falan yok tabi. Mixer - 40 TL - Tamamen kablosuz mixer, öyle bir güzelliği var. 3-4 defa kullandım, 6-7 aylık ürün. Sıkıntısı şu: Şarjını dolu tutmanız gerekiyor, birkaç defa en lazım olduğu anda şarj etmediğim için yarı yolda bıraktı sdf. Halı Saha Ayakkabısı - Verilik - 44 numara, 5-6 defadan fazla kullanılmadı; temizlenip kullanılabilir. İstanbul /Erenköy tarafında minibüs caddesinde oturuyorum; sadece bu bölgede teslim edebilirim isteyen olursa. 20 Mart'a kadar satmamış olduklarım arkadaşlara veye çöpe gidiyor. Özel mesaj veya yigitarda et gmail nokta com ' dan ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 hali saha ayakkabisi mantarli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 tükürdüm aids bulaştırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Kardes ihtiyacı olan birine ver sevap kazan max.150 kağıt hepsi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 yemek yerim ben o parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Izgara ne marka hacı link de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 yukarı koydum linki,şöyle: http://imgur.com/a/vrbpJ marka king imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 ugrastigina degmez..totalde 100 tl etmez hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 dana22 said: ugrastigina degmez..totalde 100 tl etmez hepsi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Kargo senden ise kati meyve sikacagina talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 kablosuz mixer pilli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 ızgarada balık pişti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 abi yurtdışına çıkıyon ve elden çıkarttığın eşyalar bunlar mı? almanyaya fabrikada çalışmaya mı gidiyon asdfd burda ne yurtdışına gidenler gördük hepsi xboxlar, laptoplar entel dantel kitaplar çıkardılar elden... birde şu listeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 http://static.ideefixe.com/images/362/362594_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Samimi bir şekilde bu uğraşını tebrik ediyor ve hayırlı satışlar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Hepsinin gideri var aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 hepsi bes kurus eder maksimum aslinda. baltalamak icin degil ver 2. elciye ugrasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 o değil de sattım gitti bunları 100 TL'ye üzerine vantilator ve filtre kahve makinası ekleyip verdim gitti kafam rahat. sizleri buraya alalım: http://forum.paticik.com/read.php?27,7969816 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Filtre kahve makinesine tek 100TL verirdim buraya yazmadan satmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 evet o kahve makinesi kotu kaynamis. seramik ogutucu filan var mi kahve icin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 arda bey yolculuk nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Dubai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar