mstezcan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Esen Elektronik World Of Warcraft ve Half-Life 2'nin çıkış tarihlerini açıkladı. Buna göre World Of Warcraft tüm avrupayla birlikte 11 Şubat 2005 tarihinde, Half-Life 2 ise 28 Ocak 2005 tarihinde dağıtılacak. Weblebi.com olarak bu ürünlerin önsiparişine başladık. Half-Life 2 için http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=jCe2F-HLaO_2KQb6ZF03zQ World Of Warcraft için http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=iUNsecrEF1ipJiHLIAyLIQ
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ya para lazım bana acilen :([signature][hline]Yobazım ama para bende.
Goering Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bize gecikmeme - ertelem sözü verirler mi ? VEREMEZLER ondan almıyorum esen elektronikden falan[signature][hline]
Levent Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Hakkaten pahalıymıs, ben gameloaded.co.uk den verdim siparişi 28 pounda shipping dahil ki buda 78milyon ediyor. Bide simdi amazona baktım onlarda hala cıkıs tarihi olarak 25 subat yazıyor.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ----------------------
Qui Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Blizzard açıklama yaptı da ben mi kaçırdım?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 fiyat için bi ohaa da benden, bu kadar talebi görünce Esencik voleyi burdan vururuz heralde diyip gene cosmuş olsa gerek. US den 45 $ kargo+vergi ile getirtilen us versiyon daha ucuza geliyodu sölimm zuahah[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW
Razien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 oley be hemen türkiyeden alyorum ne kadar kar koyarlarsa koysunlar[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Yurtdışından kargo dahil 78 ytl ye aldım, Mutluyum[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 engin kardeş YUH diyorum bu fiyata karsılık protesto manasında vede fdaha ucuz oldugu icin yurt dısından almak lazım asıl.[signature][hline]Old Kingdom... Yuber the Holy Paladin
Razien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hehehe haklısın birden yazıyı okuyunca kendimi kaybettim,şimdi şoku atlattım yurtdışından almak hem daha hesaplı hemde daha erken elimize geçmiş olur:D[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Levent Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Yanlıs hatırlıyormusum, değiştirdim mesajı.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- [Bu mesaj Levent tarafından 14 Ocak 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bugün bi mail geldi sipariş verdiğim yerden; Vivendi and/or Blizzard communicated us today as to be expected that release was shifted by World Of Warcraft on the 11.02.2005. diyor, yani tarih doğru. AMA esen e. ile bize oyun çıktığı gün gelir mi? bence gelmez-gelemez :). bide dışardan almak daha ucuz yani cidden oha :) zaten verdik siparişlerimizi aylar önce, oyun çıkmadan 2-3 gün önce yollıcaklar bana zaten :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Levent Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Norak sen nerden sipariti verdin acaba ? bana gelmedi oyle bir mail henuz.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ----------------------
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 burdan vermiştim ben siparişi, UK Collector's Edition. ben sipariş verdiğimde biraz daha ucuzdu tabi :)
Levent Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Neyse sana mail geldigine gore blizzarddan bi tüya almıslar demektir, az kalmıs canım topu topu 1 aycık :(.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ----------------------
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 AHAHHAHAHAHAHAHAA TFT den hatıralar geliyor gözümün önünde arkadaşım sağolsun fransaya giden bir tanıdık sayesinde oyun çıktıktan 1 hafta sonra elimdeydi oyun. Esen'e souyolardı nerde oyunumuz. Efendim çeviride; Siparişleri bekliyoruz; Cd lerde bi zımbırtı oldu; Fasa fiso; Bir ara Bedava War 3 serverı açıp sonrada buraya ne akla hizmetse "sadece orjinaller girebilecek" deyip sonra tbiiki kimse Bnet dururken bu servera girmeyip, ardından blizzardla anlaştık Middle East diye server kuracaz fasa fisolarıyla duyulan firma esen oyun değilmiydi?? sand.... di sora esen olmadımı benmi yanlış biliyorum.[signature][hline]
siee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Benden de esene kocaman bi protesto acikcasi. soran edene kesinlikle eseni gostermem direk ba$ka yerden aldirtirim wowu.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ah benimde o wc3 ve ft gunleri canlandi aklimda,kapanan swgc serveri,middle east serveri acilcakmis,sonra blizzarddan adamlar yemege gelmisler,esenle anlasmislar,makineler hazirmis kablo cekiolarmis:) gulmeyin swgc forumlari durmus olsa,bunlari gorur durumun vahimligini anlardiniz. Esenin cikis tarihi aciklmasi sonuna kadar dogrudur,cikis tarihi odur,ama satis tarihi o deildir:) Takribi nisan sonu gibi alirsiniz bence... Ft cikmis temmuzda,gelmis eylul sonu...yok cd ler geldi posetliorz,yok kamyonlar yola cikti,kamyon devrildi,cdleri diziorz,tozlarini aliorz... Bu esen oyunlari zamaninda dagitamadigi gibi,swgcninde cokusunu hazirlamistir,ona inanan insalarinda... Siz siz olun avustralyadan siparis verin,elin gavuru yollar size esenden once...
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 10$ a getirseler yine almam ben ordan hehe
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Verin siparişi Esen'den canım nolcak, 20 milyoncuk fazladan verip mayıs sonlarına doğru serverda olursunuz yani. Değer bence...[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 esen oyunuy getirene kadar expentionu çıkar garanti.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Levent Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Penthesilea, 15 Ocak 2005 01:40 tarihinde demiş ki: Verin siparişi Esen'den canım nolcak, 20 milyoncuk fazladan verip mayıs sonlarına doğru serverda olursunuz yani. Değer bence... said: CraftedbyMalibu, 15 Ocak 2005 01:40 tarihinde demiş ki: esen oyunuy getirene kadar expentionu çıkar garanti. Cok iyi ya :)[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ----------------------
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Esen haziranda getirir en erken :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler
Levent Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 acıktan bi 100m daha verirseniz + olarak belki martta elinize ulastırır esen :)[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ----------------------
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konu amacı dışına sapmaya başladı 1-2 post daha bu sekilde devam ederse kilitlenicek.İsteyen alır,isteyen almaz.Burda bir duyuru yapıldı ama bu duyuru sizin herhangi bir firmayı ezmenize veya üstü kapalı taşlamalar yapmanıza sebep degil.Bir kere görüş belirtirsiniz iyi veya kötü ondan sonra yorumu bırakırsınız ama 5 posttur aynı geyik baydı. Konuyla ilgili konusulucaksa konusulur yoksa dedigim gibi kilitlicem.[signature][hline]öttürürüm [Bu mesaj Eternal tarafından 15 Ocak 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar