Killer Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 adama niye akıl hastanesi önerileri verildi? başka topicten mi bu topic yüzünden mi?
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Herkes bana vuruyor ya 1 tane abi/abla diyebileceğim biri yok şu forumda. Kaç aydır buradayız asdfg
Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 bu gezme muhabbetini 24 yasinda yapmak baska, bir de insanlarin %90i gibi min.30+ dan sonra yapmak baska. 24 de parlak cocuk olarak tum hatunlarin hedefi olursun. kimse de sormaz para babanin mi senin mi diye merak etme. git bi tadini cikar once, ondan sonra istersen tekrar dusunursun varolmayi falan.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Güzel döner dürüm yapmayı öğren,kriz çıksada kimse boğazdan kısmayacagı için az etkilenirsin,ucuz olduğu için her zaman satar.kriz düzelir işler hızlanırsa bu sefer de zaman sıkısıklıgından millet ayak üstü dürüm yer.her halükarda batmazsın
Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 senko said: 30+ tan sonra yapinca ne degisiyor? 20li yaslarin basindaki performansla 30+ olduktan sonraki performans ayni olur mu
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 cok fark olmaz deneyimi de katarsak 30+lar daha bile iyi olabilir.
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mutlu olmak istiyorum. Ama nasıl olacağımı bilemiyorum. Sizin verdiğiniz tavsiyeler de işe yaramıyor :/ Arafta kaldım.
Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 artik konu penis. cik aradan. naparsan yap
Ren Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 yav'a teşekkür ediyorum. kuyuya atılan taşı takip edip suyunu çıkarmış kuyunun.
yav Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 bişey değil :D 24 yaş çogzel baba parası da fena değil ama güzel kullanmak lazım ben de bi yüksek yapayım dışarlara çıkayım istiyorum. sonrası allah kerim fırsatlar doğar doğmaz bakılır. türkiye'de kalırsam hosteller'de çalışıp bi yandan şipşakçılık yapıcam. büyük bi ev kiralayıp salonunu stüdyo yaparım veya 1-2 odasını yabancılara kiralarım falan. böyle 2-3k'yı görür karnımı doyururum diyorum. biraz daha kaşarlanınca da kendime hostel açayım. zevkli işe benziyor. nası çok para kazanılır, trend nedir diye de yaşanmaz anasını satayım. biraz neyden keyif alıyosun naparsan kendine vakit kalıyor falan onun hesabını yapmak lazım.
Anhora Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Tamam ciddi olarak bir soru soruyorum. Sizce TR'de bilişim sektöründe trendler neler ? (Mobil Programlama felan demeyin. Şirket Uygulamaları(EAS) açısından.)
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 hersey trend. iyi para istiyorsan finans sektorune gir buyuk bankalar yazilimcilarina ise girerken bir de para sayma makinesi veriyorlar lazim oluyor diye.
Anhora Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Alanımla ilgili işleri düşünüyorum ya. Finanstan anlamam pek. Cloud, Big Data, BI gibi.
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Admin Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 butun topici okumadim ama SAP danismanlari gayet iyi kazaniyor ne istiyorsun anlamadim? Hatta ben olsam SAP Basis veya HCM ustune odaklanirim, sertifikalarini alirim. Yeteri kadar exp kazanip cvini iyi bir hale getirdikten sonra, kendini tryle kisitlamayip freelancer is ilanlarinada bakabilirsin. Almanyada ve Ingilterede bir cok is ilani var (Zaman farki benim icin onemli degil dersen Kanada ve USA da da var), firmalar islerini kaliteli insanlara verip outsource etmeye bayiliyorlar. Bunun disinda trendleri zaten yazmissin cloud ve bigdata.Eger overall IT bilgin yeterliyse IT architect kismina yonelebilirsin. iasa veya togaf sertifikasyonlarini alabilirsin. Oda olmadi PM e yonelip prince2 sertifikasyonuna kasabilirsin. Ama bana sorarsan SAP gayet iyi bir dal, degistirmeyi dusunme.
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Anhora said: Alanımla ilgili işleri düşünüyorum ya. Finanstan anlamam pek. Cloud, Big Data, BI gibi. finans yazılmcısı/it'cisi olman için finanstan anlamana gerek yok. kaldı ki BI, big data gibi konuları finans sektörü yoğunlukla kullanıyor.
Anhora Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Virus said: butun topici okumadim ama SAP danismanlari gayet iyi kazaniyor ne istiyorsun anlamadim? Hatta ben olsam SAP Basis veya HCM ustune odaklanirim, sertifikalarini alirim. Yeteri kadar exp kazanip cvini iyi bir hale getirdikten sonra, kendini tryle kisitlamayip freelancer is ilanlarinada bakabilirsin. Almanyada ve Ingilterede bir cok is ilani var (Zaman farki benim icin onemli degil dersen Kanada ve USA da da var), firmalar islerini kaliteli insanlara verip outsource etmeye bayiliyorlar. Bunun disinda trendleri zaten yazmissin cloud ve bigdata.Eger overall IT bilgin yeterliyse IT architect kismina yonelebilirsin. iasa veya togaf sertifikasyonlarini alabilirsin. Oda olmadi PM e yonelip prince2 sertifikasyonuna kasabilirsin. Ama bana sorarsan SAP gayet iyi bir dal, degistirmeyi dusunme. Sağolun hocam verdiğiniz bilgiler için. SAP için geç kaldın 90ların sonu ve 2000lerde popülerdi. Şimdi çoğu firma SAP'ye geçti, büyük firmalar kendi SAP şirketlerini kurdu, bimsa vs gibi, sektörde bir ihtiyaç fazlası oluştu, kobiler de sap çok pahalı olduğu için geçemiyorlar gibi eleştiriler duymuştum. Bende acaba yanlış alana mı yöneliyorum diye düşündüm. Yoksa SAP tam MIS'cilerin işi.
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Admin Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Turkiyede suanda SAP danismanlarinin/developarlarin nekadar maas aldigini bilmiyorum ama kariyer net ten baktigim kadariyla baya is posizyonu var. Eger teknik kismi seviyorsan SAP in dallarinin birinde uzmanlas , yok ben yonetimsel tarafa geceyim dersen pm ve it mimari iyi secimler ama bu 2 dalda da is bulmak/baslamak cok zordur.
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 kobiler cok pahali diye gecemiyosa, kobiler icin alternatif ve daha ucuz, onlarin ihtiyaclarina yonelik bisey yapin. al sana is imkani.
Anhora Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Virus said: Turkiyede suanda SAP danismanlarinin/developarlarin nekadar maas aldigini bilmiyorum ama kariyer net ten baktigim kadariyla baya is posizyonu var. Eger teknik kismi seviyorsan SAP in dallarinin birinde uzmanlas , yok ben yonetimsel tarafa geceyim dersen pm ve it mimari iyi secimler ama bu 2 dalda da is bulmak/baslamak cok zordur. Sağolun verdiğiniz bilgiler için. SAP HCM, HR modülleri için başvurucam.
eldar Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 4 bin lira ila 12 bin lira arasında alıyorlar.
Öne çıkan mesajlar