Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 mobil app dev takımımıza görsel tasarımcı arkadaş arıyoruz çoğunlukla app ve yanında oyun da yapıyoruz yaratıcıym, vaktim var, mobille uğraşmak istiyorum diyen varsa mesaj atsın konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 bana da bir tane web tasarımcı lazım beyler. php bilgisinin de olması lazım. hardcore php bilmesine gerek yok. ama psd dosyasını alıp website haline getirebilecek birisini arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 bana da guzel bi sirkette mudur pozisyonu lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 bana da pastil lazım boğazım ağrıyor çok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 kiyamam lan, cay koyam iceriz sicak sicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 valla içelim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 gereksiz mesajlarınız için tşkler <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Bana da güzelinden zeki, esprili, kafa dengi, mantıklı (bottleneck burası zaten), düzgün bi hatun lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 bana bitane sekreter lazım ya hem işlerime yardımcı olcak hem de seksüel harasment yapabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 yasmin hanım dosyaları al da odama gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Sparkcaster said: bana bitane sekreter lazım ya hem işlerime yardımcı olcak hem de seksüel harasment yapabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 banada lazım asdf. http://forum.paticik.com/read.php?18,7085101,page=1 kilır ne verirse 2 katı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ya soyle guzel ticaretli rp li birseyler yapsaniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 elesso said: banada lazım asdf. http://forum.paticik.com/read.php?18,7085101,page=1 kilır ne verirse 2 katı sen hala mı arıyon dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 aynen asdf, bulamadığım için çekirdekten adam yetiştiriyorum şu an. hanıma 3dsmax kastırtıyoruz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Dandik dandik oyunlar degil de adam akilli projeleriniz varsa ortak olayim, 2D/3D artist bulup isi yaptirayim, back end isi varsa da halledeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 elesso said: aynen asdf, bulamadığım için çekirdekten adam yetiştiriyorum şu an. hanıma 3dsmax kastırtıyoruz hehe sdfs outsource'a gerek yok tabi @di konuşalım abi bu arada arama devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Tam olarak benim mesleğimin adı bu ya, Görsel Tasarımcı. Sonunda buldum mesleğimin adını. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 "Grafik Tasarımcısı" dan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 arama devam etmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 oyun diyorum milyon dolarlar diyorum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 şirin şirin oyunlar sizin çizimlerinizi bekler başvurular devam ediyor şuanlık 2d ve pixel arta odaklanmaya karar verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Rewendor said: Bana da güzelinden zeki, esprili, kafa dengi, mantıklı (bottleneck burası zaten), düzgün bi hatun lazım. Tatava yapma "Kari lazim" de gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 epic oyunlar yapalım diyen yok heralde elesso ile anlaşmaya vardık güçlerimizi birleştiriyoruz yakında game dev'imiz büyüdü ekibe katılacak arkadaş arıyoruz halAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar