ozii_x Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Beyler geri dondum.Karakter gelistirmek isteyenler ozel mesaj atablir. fiyatlar cok uygun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 AH Buddy 3 günlüğü 1 euro . 6 günde bittiğini düşünürsek rahatça 2 euro.Bundan ucuza yapıyosan görüşelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 yarim euro ya bagliyalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ölücü olmayalim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 yuvarlak 5 lira iyi fiyat aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Powerleveling mi kaldı abi en son 2009'da wow oynadın herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 yav niye kalmasın ben düşünüyorum. 55 level druid 90 a kadar %20 xp bonuslu heirloomu var 100e kaça kasarsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 25 euroya 0 - 100 e kasarım. 55 ten 90 a 7 euroya kasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 0-55 18 euro mu o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 baslik benim adam kasarim diyor. yahu terbiyesize bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 ibosch e kastırmayın adam buddy filan diyor demekki honorbuddy ile kasacak. acc unuz gider kalırsınız mal gibi. ozi direk kendi kasacak ondan alın bu hizmeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Selam Ben bedavaya kasabilirim ya, ama zaman kısıtlaması olmıcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Soris said: ibosch e kastırmayın adam buddy filan diyor demekki honorbuddy ile kasacak. acc unuz gider kalırsınız mal gibi. ozi direk kendi kasacak ondan alın bu hizmeti. Teşekkür ederim :) Aynen bende bot falan yok başlayacağım kendim kasmaya 7/24 tel açıp rahatsız edebilirsiniz.. Hatta beni uyandırıp kalk lan kas yatma para veriyik diyebilir ttnet gibi hor görebilirsiniz.. Müşteri daima haklıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 sabahin besinde arayip kalk lan yatma diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 ahuah sunu sahibinden.com'daki adamlara çok yaptım ben yazlıktayken ilanlara bakıyorum 7/24 ulaşabilirsiniz fln diyor arıyorum gece 3-4-5 adam uykulu uykulu açıyo aloo dsfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 3 senedir bot kullanıyorum ki ben .Yolunu yöntemi bildimi yakalayamazlar şimdiye kadar banlanmadım hiç totalde 13-15 karakter kasmışımdır. Bu devirde elle kasan powerleveling mi kaldı yemeyin beni çocuklar.Nereye gidiyo acc lol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 sikayet ettim blizzarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 911 i de ara.Blizz yakalayamaz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Honorbuddy wowda yüzyılın icadı.AH buudy dedim açıklamim dedim arkadaş ifşa etmiş.Ama cahilin cühelanın eline verirsen rezil eder 2 güne yakalanır yaka paça banlanır.Open API olması da kreması işin. Karakterini kasarım banlanırsa yeni acc alırım .İstersen dans ettirerek kasarım 100 e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 bot ile 1-100 kaç gün sürüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 6 günde biter bilemedin max 7 olsun hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 arkadaslar bir yerde fabrikasyon seri uretim kasma var, AH Buddy ile bir yerde el emegi ile kasma var hic bir porsche ile aston martin bir olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 yeni musterilerimizi bekliyoruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Sırf 7/24 rahatsız edebilmek için hizmeti satın alasım geldi. XESXE PARAM OLSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar