WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 en geçerli sınav ahiretteki sınav kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 O bizi aşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 ahah ielts bu olaylardan dolayı gittiyse lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 e tabi abi haberin yok mu..paralel diye mimli ozel univler ielts yapma belgesini aldiklari gibi senelerdir bekleyen saibeli butun yard doc doclari saldilar piyasaya bir anda heryer bunlarin adamlar ile doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Anhora said: Bugün Mesleki Y. Dil hocama da teyit ettirdim. TOEFL en geçerli sınavmış. Bu yüzden TOEFL'a yoğunlaşıcam. Hocan doğru söylemiş kardeşim. Bence de, 1000 TOEFL, 10000 IELTS i yokeder. EDIT: Yukarıda biri hava atmış, dur ben de atayım. IELTS ten tam 9 um var. Çeqemeyen anten taqsın zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 quixef said: EDIT: Yukarıda biri hava atmış, dur ben de atayım. IELTS ten tam 9 um var. Çeqemeyen anten taqsın zaaa oo 36 ceyregim var desene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 u wot m8? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Anhora said: Bu arada şuradaki testi çözdüm 25'te 18 sonuç çıktı. Your score is 18 out of 25. 18 to 19 Cambridge English: First (FCE) 23 yaptım ama hangilerini yanlış yaptım acaba merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 var ya review orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ingilizcem iyi ama biraz salağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuşuyorum ama anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ben de okumadan yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 lanet olası kalıplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Saeros said: Anhora said: Bu arada şuradaki testi çözdüm 25'te 18 sonuç çıktı. Your score is 18 out of 25. 18 to 19 Cambridge English: First (FCE) 23 yaptım ama hangilerini yanlış yaptım acaba merak ettim şimdi ben yapamadim hic guzel ama ingilicce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 türkiye'deki üniversiteler için toefl gerekmesi sacma degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 İngliş: Fluent yazan cvciler yüzünden istesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 milletvekillerine toefl gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar