akirafes Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 bilinmiyen dövmeli bir insanımsı varlığın , Dünya çoçuklarını kontrol altına alması . Ve dünyayı Dünya dışı bir istilaya hazırlamasını konu alıyor. Marsda ve uzayda geçen bölümleri çok iyi . Merakla beklediğim bir dizi . Daha önce kitabını okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 V vardı bi ara, çocukları toparlayıp yetiştiriyodu uzaylılar. noldu o dizi. Eskisi değil de yenisinden bahsediyorum, eskisini izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 ya o kaldı öyle yarım bir anda kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Çok begendim . hic bu kadar güzel olucagını tahmin etmemiştim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 13 bölümlük ilk sezonun 8. bölümü yayınlandı en son. Yeni bölüm 3 ağustos diyor imdb. Güzel başladı. Merak uyandırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Ben sevdim bunu ya izletiyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Şu dizi Wayward Pines'tan daha iyi bir sezon çıkardı 8 bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 akirafes said: bilinmiyen dövmeli bir insanımsı varlığın , Dünya çoçuklarını kontrol altına alması . Ve dünyayı Dünya dışı bir istilaya hazırlamasını konu alıyor. Marsda ve uzayda geçen bölümleri çok iyi . Merakla beklediğim bir dizi . Daha önce kitabını okumuştum. Ray Bradbury nin Zero Hour u degil mi bu ? Baska bir uyarlama kitap mi var ? Varsa adi ne, hemen okuyayim :) Zero Hour da mars falan yok, martians konsepti var ucundan accik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 "bilinmiyen dövmeli bir insanımsı varlığın , Dünya çoçuklarını kontrol altına alması " sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar