Jaymz Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Selamlar Arkadaşlar, Youtube üzerinde ilgimi çeken ve insanın ufkunu arttırabilecek bilimsel verileri toplayıp video yapmaya çalışıyorum. Daha önce bu konuyla ilgili tecrübeli olan arkadaşların tavsiyeleri ve yorumları, kanalımın gelişimi için çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum.8-) Kanal : https://www.youtube.com/channel/UCm2N7Rk2tjtojoHqUH9uaCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 telaffuz baya sıkıntılı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 o dedigin tanim belgesel oluyor abi.. ne yapacaksin cocuklar icin basit bilimsel deneyler mi cekeceksin yoksa amator natgeo ya mi kasacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 "I fucking love science ehuehue" Tadinda bisey ariyosan pesinen soyle ki daha hizli banlayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 I fucking love science ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Popüler yutup kanalları nasıl yapıyor ona epey bir bakman lazım. Montaj, içerik, grafik, sunum, anlatım vs. standartların çok altında olmuş. Sevdiğim kanallardan birini örnek vereyim: http://www.youtube.com/watch?v=wtt2aSV8wdw Bir de senin yaptığına bak. Sıfır emek görseller, köklenmiş dramatik müzik, uykusu gelmiş seslendirme sdfds. Türkçe yapıyorum ne yapsam yerler zaten diyorsan eyvallah ama o zaman da bu threade gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaymz Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 tharin_ said: telaffuz baya sıkıntılı abi Sence en son video'da nasıl ? Düzelme var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaymz Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 dana22 said: o dedigin tanim belgesel oluyor abi.. ne yapacaksin cocuklar icin basit bilimsel deneyler mi cekeceksin yoksa amator natgeo ya mi kasacaksin çok da aşırı bilimsel tarafa kaymadan, insanların ilgilerini çekecek her konuda bilgiler olabilir. Mesela geçmiş zamanlarda erzincan depreminde olan bir olayı anlatmıştım. yine futbolla alakalı olarak, Norwich City klubu ile ilgili bir şey yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaymz Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Esh said: "I fucking love science ehuehue" Tadinda bisey ariyosan pesinen soyle ki daha hizli banlayalim Hızlı banlayalım derken ? Anlamadım demek istediğini ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Banlanmak(v): Bir üyenin belirli bir topluluk içinden çıkarılması, sınırdışı edilmesi; üyenin ihracı, üyeliğin sonlandırılması. forumdan örn: "bugun teyzemgil, paticik.com dan banlandı." , türk internet yaşamından bir kesit: "biz sizi banlatmadık, kicklettirdik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaymz Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Esh said: Banlanmak(v): Bir üyenin belirli bir topluluk içinden çıkarılması, sınırdışı edilmesi; üyenin ihracı, üyeliğin sonlandırılması. forumdan örn: "bugun teyzemgil, paticik.com dan banlandı." , türk internet yaşamından bir kesit: "biz sizi banlatmadık, kicklettirdik" Banlanmak fiilinin ne demek olduğunu biliyorum :) , bu banlama işini nerde, nasıl, kime, niçin yapılıyor onu anlamadığımı belirttim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 bir derdim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 1-2 örnek daha koyayım. senin kafandaki konsepte yakın. biri daha bilimsel, öbürü de liste formatıyla uzun uzun yapıyor. o kısmı önemli değil. sunuma, yapıma odaklanman lazım. onlar olmadan dünyanın en önemli, en merak edilen şeylerini paylaşsan yine izlenmez. Vsauce Matthew Santoro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 vsauce, minutephysics, AsapSCIENCE şunlara bakabilirsin, yaklaşım vs olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaymz Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 arcane said: 1-2 örnek daha koyayım. senin kafandaki konsepte yakın. biri daha bilimsel, öbürü de liste formatıyla uzun uzun yapıyor. o kısmı önemli değil. sunuma, yapıma odaklanman lazım. onlar olmadan dünyanın en önemli, en merak edilen şeylerini paylaşsan yine izlenmez. Vsauce Matthew Santoro Mesela Ruhi Çenet kanalı var 250k abonesi ve milyonlar izlenmesi var. Sizce bu kadar başarılı olmasının nedeni nedir ? Örnek verdiğiniz kanalların standartında bir prodüksiyonu yok. https://www.youtube.com/user/MrRuhicenet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 DNews https://www.youtube.com/user/DNewsChannel/videos çerezlik bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Nedeni yukarıda yazdığım: arcane said: Türkçe yapıyorum ne yapsam yerler zaten diyorsan eyvallah ama o zaman da bu threade gerek yok. Türkçe içerik az olduğu için izleyiciler daha az seçici. Sağda solda görüyorum düzgün yapılmış yerli yutup kanalları. Zamanla bu seviyede bir kanalla 250k abone yapmak imkansız hale gelebilir. Ben insanların zevksizliğini küçümsüyor da olabilirim, o da mümkün sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 böyle devam ediceksen en azından ortak bul sesi ve okuması daha iyi biri okusun. hani 0dan kurulurken zor o tarzla aga yanlış anlama. iş odaklı baktığın için söylüyorum. edit: bu arada yutupta en çok izlenen 2 türk kanalı biri burakoyunda diğeri de gifleri derleyen bi adam baya az kazandıklarını sylüyolardı. asgari ücrete yakın bişeymiş sanırım. hani para açısından yapcaksan kasma yani bilemedim hem türkçe hem bilim zor sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Esh said: bir derdim var biri şu postu hipotezden kanun aşamasına geçirip internetin girişine sabitlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar