Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Selam, Evdeki eski pc'mi, eğer çalıştırabilirsem 2-3 kişinin kullanabileceği bir ftp server olarak devşirmek istiyorum. Digitalocean kullanıodum db vs işleri için ama artık çok gerek kalmadı. Linux kurayım dıorm da, hangi linux'u cekeyım? Donanım tanımama sorunu olmaması lazım eskı pc ler ıcın. Tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Ubuntu kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 denemiştim önceden de tanımamıştı bi sürü driverı ( bulamamıştım faln ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Ubuntu degilde, Xubuntu kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Onceden kurdugunu kurma, yenisini kur. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 bak şu olmuş zamanında http://forum.paticik.com/read.php?6,6602243 aynı pc yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 lubuntu varmıs bıde taam denıcem xubuntuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 XFCE güzel bayağı. ama centOS kur :) desktop environemnt'i de salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 centos kur ssh takıl ftp içinse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Debian kur acı çekme. http://cdimage.debian.org/debian-cd/7.8.0/amd64/iso-cd/debian-7.8.0-amd64-netinst.iso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Duz Debian Stable degil de, Linux Mint Debian Edition kurabilirsin. Saf Debian gibi, sadece unstable branch'i filtreleyere veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Duz debian stable degil ne demek abi ? Stable surumunu kurarsan stable oluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Debian Stable kurma, sunu kur dedim orada. bulanik olmus anlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 GERGE said: Ubuntu degilde, Xubuntu kur. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Gentoo kur kafan rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar