Aceace Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Her ne kadar 4 gelişimin 4'ünde de kapıdan dönmüş olsak da patidaş olduğumdan bi kıyak geçeyim dedim. Bizim gastenin genel yayın yönetmeni Pegasus'un dergisindeki İzmir'de ne yapmalı? konusunu görmüş. Kendisi şu anda "Biz de yapalım hemen yetişsin. Dergide de kullanalım" kafasında. Bana ACİLEN adam gibi çekilmiş (İnternetteki fotoğrafların çoğu kötü) alkolün görünmediği 2-3 fotoğraf lazım. Gelip çekerdim ama çok yoğun şu anda burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 https://www.kafepi.com/Uploads/_Galleries/850683f0b51b4e5f8cdf80807d007b72.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 hakket o kapıdan dönme işine ayar olmayan yok herhalde izmirde.. adam rezerve yap diyor arıyoruz saat 1 arkadaş öğlen 1 akşam dolu diyor 4 gün önceden aramak lazım her hal artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 https://pbs.twimg.com/media/BqE8mWUCQAAsVVZ.jpg:large bütün laikler toplandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Facebook'dan durtsenize olm biriniz adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Nasıl dürteyim tanımıyorum bile adamı... Ayrıca 3 tane deşifre bekliyo zaten. Facebook açtığımı görürlerse keserler beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 3 deşifre ne abi? transkript mi çıkartıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 yapılan röportajları metinliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 gitsene beleş bira içersin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 uyuyodum görmemişim öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Aceace said: Nasıl dürteyim tanımıyorum bile adamı... Ayrıca 3 tane deşifre bekliyo zaten. Facebook açtığımı görürlerse keserler beni :D Yok listesinde olan biri durtsun anlaminda dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 lan bu mekan fistanın mı. off. bütün gün müşterilere hoşgeldiniz efendim çekipte burda hıncını çıkaran adam modeliymiş meğerse. müsait bi zamanda gel de bağrıma basayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 kutu dolmuş fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Bu cocuk neden negatif diyordum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar