Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prof.fisher olucam.Fishing hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

TahtaBacak

Öne çıkan mesajlar

Bana bi kere bi sandik cikti, icinden de bişi cikti ama tam hatirlamiyorum, böyle toz gibi bişeydi gidip satmiştim. Ya bu arada iyi aklima getirdiniz benim fishing 150 ye varinca başka bi yerden train ettiremedim fishing in mevsuzu 150 de bitio mu? yok mu bunun expert fishing falan diye giden cinsi?
Sosyal ağlarda paylaş

150+ fishing icin yani expert olmak icin book alacaksiniz,bu book neutral bolgede var,yada auction house a getiren ve ustune 1 gold kar koyan arkadaslar var,low levellar icin guzel bir cozum bence kasmayin yolda garanti defalarca gidersiniz...
40 levela gelincede 225+ fishing icin quest verilecek size,o zaman da 225+ ya geciceksiniz.
Fishingden cikan chest sayisini azalttilar,cikan item kalitesinide acaip bir nerf geldi...nerde balik tutarsaniz tutun(her zone level level)pek duzgun bisi cikmior.
Ayrica buff larda var oltan,iza taktiginiz ama +100 item bile bi ise pek yaramior...
Tek artisi su alchemy secen arkadaslar BALIK TUTMAK ZORUNDA :))
Siz alchemy almadiysaniz 10 firefin i bir golda,20 blackmouth da 1.5 golda auction houseda cok rahat satarsiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

saolasin ya bak bilmiodum bunu, ortalikta npc ariyip duruodum, zaten ben biraz gec katilmiştim kore beta ya, millet hangi server da oynuo onu da cikartamadim, koreliler le kanka olmuştum resmen, tabi bi koreliye soramiosun da abi fishing napicaz falan diye, en ilginc deneyimim bi korelinin bana do you speak korean demesiydi. Hadi abi ben adamin ingilizce bilmesini bekiyebilirim ama adam nasi oldu da benim korece bilmemi bekledi bi anlam veremiorum. Ama başka biri vardi onla acik konuşabilioduk. Nerdesin falan diodu ben de village diodum geliodu falan, gogo diodu bi de stop diodu, quest bile yapioduk. Topluodu korelileri grup yapioduk. Yanliz farkettim ki bu oyun grup halinde aksiyona katilarak daha güzel oluo, bi yerden sonra 6 7 tane elite quest im vardi, bi tanesini yapamadim tek başima. Bi koreli de bana bi tavsiye verdi. First level then quest diye. Allam benim kadar korelilerle icli dışlı olan olmamiştir herhalde. Ama oyun süper.
Sosyal ağlarda paylaş

Fishing Secondary skill yani Pri 2 trade skillinden bagimsiz o yuzden her isteyen ek olarak fishingi alabiliyor. Ben bir sure kasmishtim warriorumla (kendisi alchemist oldugu icin). Eger alcehmy kasmicaksan gerek yok. essa bishi bekleme berki cok bashlangicta is yapicak birseyler bulursun dicem abuk bi nerf geldi onada botlar yuzunden. Bence zaman harcamana degmez onun yerine 1-2 lvl alirsin daha karli[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...