Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars oynamak istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Foamy babanın dediği gibi: "Do a damn google search"
http://www.google.com/search?hl=en&q=star+wars+rpg&btnG=Google+Search

Star wars evreni üzerine sayısız kitap var bir ucundan başla.
"I, jedi", "Thrawn Triology" ve "X-wing" serilerini tavsiye ederim

3-3.5 ed. kitapları bu evrende işe yaramaz ama yine de bulunsun.[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Mesaj tarihi:
pdf olarak star wars core rulebookta işe yarayabilir.
bizde yaramıştı mesela:) tabi dminizinde birkaç campaign falan okuması gerekebilir.
ama en iyisi baştan başlamak tabi.[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz.
Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz.
Charles Manson
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
thrawn trilogyden sonra hand of thrawn duology i de okursan iyi olur bence

ayrıca www.starwars.gen.tr adresine ve buranın forumlarına bak baya güzeller
ayrıca sen KAL dasın değil mi?[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 21 Aralık 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
star warsun sistemi d20 ama D&D gibi v3 v3.5 falan yok bunda.
Başlarken Star Wars Revised Core Rulebook tüm gereksinimlerini karşılayacaktır.Onun yanında gezegenler hakkında bilgi için Core worlds ve yakında çıkacak olan geonosis and the outer rim worldsu,yaratık vs. için de ultimate alien anthologyi kullanabilirsin.Bunun yanında arms&equipment guide vs vs bu oyunda da mevcut. Detaylı bilgi için: www.wizards.com[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
aslinda hicbisey okumana gerek yok ben SW nin S sini bilmeden bi sw oyununa girdim ama dm in okadar iyiydiki adam bana sw nedir ogretti 3 sessionda hemide jedi oynuyodum biraz sansin varsa iyi bi dm bul o seni idare eder www.starwars.gen.tr ye bak orada masaustu sw ile ilgili bi topic olacakti oardan adam bulabilirsin belki dedigim gibi sans![signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..."
Mesaj tarihi:
Star Wars oyunu oynattım son oyunum olarak hatta oyun daha yeni bitti =) Ben ne dnd ne de sw'nin kendi sistemine girdim gurps ile oynattım ve cok da uydu acıkcası. GURPS'e SW uyarlaması olan corebook vs .pdf leri ararsan netten bulabilirsin ya da cok istiyosan bende var gonderebilirim. Cok kolay aslında bi tek jedi force'larını kullanırken biraz hesaplama gerekebiliyor onun dısında GURPS'ı SW'nin kendi sistemi yerine tavsiye ediyorum.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Starwars oynatabilirm yanliz bir kuralim avr ciddi oyucu istiyorum full kural ve full Rp isterim kurallarima uyana oyun serbest adim onur aydin .[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex

Davut Vedaoglu says in episode 2:
Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
Mesaj tarihi:
Kurallarını açıklarsan daha iyi olur. Mesela ben sw oynamak isterim ama öyle bir açıklama yapmışssın ki insan merak ediyor bu kurallar ne diye?[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Mesaj tarihi:
said:
Aket-Atum, 21 Aralık 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
thrawn trilogyden sonra hand of thrawn duology i de okursan iyi olur bence

ayrıca www.starwars.gen.tr adresine ve buranın forumlarına bak baya güzeller
ayrıca sen KAL dasın değil mi?

evet KALdayım. bu dediğin kitapları nerden bulabilirim?[signature][hline]İmkansız mı? E o zaman?!
Mesaj tarihi:
Oyun icinde Rp disi muhabet istemem 1.

2.Starwars hakkında genel bi bilgi olarak en azindan filmleri izlemis olmalari lazim era olarak rebellion dan sasmam .

3.Oyunu Sadece zar vurdu kırdı olarak..(hack & slash) olarak degil RolePlay olarak oynayan tipler ariyorum[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex

Davut Vedaoglu says in episode 2:
Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
Mesaj tarihi:
bewn gelirim cromex cim ben arde bu arada :D[signature][hline]There the road begins where another one will end
Here the four winds know who will break and who will bend
All to be the master of the wind
  • Yeni Oluştur...