Promenader Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Win7ye kurdum. Skirmishte harita secerken bilgisayari hicbir sey yapamayacak sekilde yavaslatiyor ve tek cozum reset atmak. Oyun orjinal ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 win7 için patch leri vardı sanki, yaptın mı onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Hic ellemedimde bunu kendi yapmasi lazimdi originin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 xp uyumluluk modu. ha bir de menüdeyken HIDEF yazarsan 1080p falan diğer çözünürlükler unlock oluyor. adamlar easter egg gibi sunmuş çözünürlük olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 1280x1024teyim ben daha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 geçen gün bende tiberium sun yükledim. sağ klike o kadar alışmışım ki oynayamadım. kontrol edemedim üniteleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 RA2 varmis originde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Amazonda 6 dolara mi ne vardi complete cnc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ne noobsunuz olm şöyle bi yer var ücretsiz http://cncnet.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 oynayan var mı ya canım acayip çekti.sfsdf şu site iyi mi ordan indiriyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Tiberian sun'ı indiriyom ben de :D Özlemişim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 HIDEF değil de HIRES yazınca menüde 1366x768 ayarı geliyo. menü fullscreen olmasa da oyuna girince full screen oldu şu an sorunsuz oynuyorum. hamachi ayarlarını öğrendim arkadaşla oynıcaz şimdi.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Ra2 multi oynamak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar