haydari Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 başta unity100 ve uzaylı meraklısı bir çok kişiyle sıkı tartışmalar yapmıştım. o tartışmalarda uzaylıların olma ihtimalini çok düşük bulmuştum. hayır 15 yıl sonra daha yüksek buluyorum. galaksi içi hareketin varlığı ve mümkünlüğünü artık daha yüksek buluyorum. son yıllardaki bilimsel gelişmeler neticesinde. 15 yıl sonra. evren o zaman algıladığımdan çok çok büyükmüş. ancak hala galaksiler arası uzaylı hareketine şüpheliyim. bu istatistiksel olarak anlamlı fark yaratmıyor. yani çok büyük ve varlık ihtimali yüksek ama çok büyük olduğundan hareketi kısıtlıyor. "varsa bile"ciliğim arttı yani. ufoların %100 ü fake demiştim. %99.9999999 fake diyorum. ciddi negatif ateizm yanlısıydım. artık pozitif ateizme ve belki bir yerde agnostizme de yakınım. tanrısız din daha makul hatta. klavuz olarak. iç barış şart diyorum. vay be 15 yıl sonra. islam iyidir diyorum. tiksinin biraz benden. bunun akpyele falan da zerre alakası yok. hiç sevmem. ilkesel doğruları diğerlerinden çok gibi. antiislamdan önce antihindu, antibudist, antimusevi, antihristiyanım. bu da bir değişimdir. bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Tekrar geldigin dakka tiksindik zaten. Konuya gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 bize ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 15 yılda gösterdiğin gelişim içler acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 hic gelmeseydin de olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Ilk kez gordum ben. Yetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Abi ne sert, ne pis bi ortam bu paticik be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 sdfsd resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Hahahaha cinsiyet değişimi mevzuuna girmiyorum. Sizlerdeki değişim karşısinda benim durumum bu. Tabi herşey ortada. Bu arada ben sizi cok seviyorum hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ahah bu hızla 80de fln anca toparlar o beyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 VURUN BEYLER CANI ÇIKMADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 BİZE NE LAN BİZE NE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ben de diyorum bu adam niye ciddi negatif ateizm yanlısıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Stream of consciousness böyle bir şey değil kardeş. Sen sadece saçmalıyorsun tüm girdiğin başlıklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 haydari said: Hahahaha cinsiyet değişimi mevzuuna girmiyorum. Sizlerdeki değişim karşısinda benim durumum bu. Tabi herşey ortada. Bu arada ben sizi cok seviyorum hahaha Icinde sey olan her sey ayri yazilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 SodomVsGomore said: BİZE NE LAN BİZE NE! çok içten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Hacı sen haydari değil de daha çok cacık gibi olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 işiniz gücünüz boş muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 basın açıklaman bittiyse dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Tori said: VURUN BEYLER CANI ÇIKMADI Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bonzai reklamları işe yaramış, mutluluktan ölecek ibn-i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Uzaylılar gerçek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar