fenn Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Elimizdekinin kıymetimi bilmeyelim gidelim serdar azize sulanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 bursa'yla oynamışsınız ya, serdar yerine başkasına bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 https://twitter.com/Galatasaray_jp lol iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Zaa japon bayrağı zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 uzun suredir ilk kez bu kadar kapanan takıma karsı oynuyoruz bakalım acabilcez mi? 11 kisi 30 metrede savunma yapıyolar lan oha. 20dkda 5 sakatlık wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 gene cok sol kanadiz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 bruma her topu ayagına beklemese sagda da biseyler olcak da hepsini ayagına bekliyo sanki alınca herkesi geciyomus gibi bu arada okadar yanlıs kararlar varki yani anlatılmaz. herif kendini atıyo iste hayvan gibi o yan hakemlerin kararlar falan korkunc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 lutfen bir forvet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 sabri cıksın nefesi yetmemeye basladı. bruma neden ortada hep? aynı seyi 4. ye yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 adam gibi zenci yok, doğal olarak gol yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Ohhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Hadi bakalim 1-0 yaptik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Sabrinin kacinci asisti kacinci gol getiren ortasi. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Muslera, Sabri, Chedjou, Koray, Olcan, Selçuk, Hamit, Bruma, Sneijder, Yasin, Umut bu maçın kadoryla çıksyadı ya derbiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 sostizm said: Sabrinin kacinci asisti kacinci gol getiren ortasi. Helal olsun. aynen sabri türkiye'de yerli yabancı farketmez en iyi orta yapan adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 anasını dilencilere pazarlamadığınız kalmıştı. şimdi bi anda baştacı oldu mk. ne yavşak bişi lan taraftarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 sostizmin kayincosu sabri, biz hala sevmiyoruz asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Doğru mu duydum? Tarık mı giriyor???? Yok artık ama yaa Edit: Sabrinin adelesinde gerilme varmış tedbir amaçlı çıkartmış hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 digiturkplay yine mi bozuldu. of yeter ulan golu kacırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 eneeee ben de göremedim golü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 ben de kaçırdım. teşekkürler digiturkplay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 yasin soldan girdi, topu iceri dogru yuvarladi herkesin onunden gecti, umut vurdu arkada gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 lan bu digi yine gösteriyor free üyelikle son 15 dk stad kapılarının açılmasına benzettim de haftaya maç başı bakayım yoksa biri sevabına açık mı bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 afferim kendimizi sıkıntıya soktuk mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar